Un italian care și-a ucis iubita cu 57 de lovituri de cuțit a scăpat de închisoare pentru că suferă de obezitate morbidă

Un italian care și-a ucis iubita cu 57 de lovituri de cuțit a scăpat de închisoare pentru că suferă de obezitate morbidă
Foto: Hepta - ImagineChina / Yi fang

Un italian condamnat, în 2019, la 30 de ani de detenție pentru uciderea iubitei scapă deja de închisoare deoarece suferă de obezitate morbidă. Un tribunal din Torino a decis ca acesta să-și ispășească restul de pedepsă în arest la domiciliu, informează La Repubblica.

Un criminal a scăpat de pușcărie pentru că suferă de obezitate morbidă

În 2017, Dimitri Fricano, acum în vârstă de 36 de ani, a ucis-o pe Erika Preti, iubita sa, care avea de 28 de ani. Cei doi erau în vacanță în Sardinia. Bărbatul a înjunghiat-o cu 57 de lovituri de cuțit pentru că aceasta îl certase că a lăsat prea multe firimituri pe patul de hotel.

În 2019, Fricano a fost condamnat definitiv la 30 de ani de închisoare. Acum, însă, un Tribunal din Torino a decis eliberarea deoarece în perioada în care acesta a stat închis s-a îngrășat de la 120 la peste 200 de kilograme. Instanța a stabilit că încarcerarea îl împiedică să urmeze o dietă, iar alimentația din pușcărie i-ar pune viața în pericol. Fricano, însă, nu va fi liber, căci trebuie să-și ispășească restul de pedeapsă în arest la domiciliu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`