Un influencer rus ar putea fi trimis forțat la război. Acesta s-a făcut cunoscut după ce și-a ars propria mașină de lux

Un influencer rus ar putea fi trimis forțat la război. Acesta s-a făcut cunoscut după ce și-a ars propria mașină de lux
Foto: Hepta - Konstantin Mihalchevskiy

Vloggerul rus Mihail Litvin, cunoscut pentru farsele și provocările pe care le face, dar și pentru că, în urmă cu 4 ani și-a dat foc propriului Mercedes, a fost arestat timp de 13 zile pentru huliganism. Acesta a fost implicat într-o încăierare, provocată chiar de el, la un meci de fotbal care a avut loc în Moscova. Vloggerul și un rapper rus au fost protagoniștii scandalului.

Mihail Litvin are peste 14 milioane de abonați pe Instagram, iar în 2022, el a fondat compania „Lit Energy”, care se ocupă cu producerea de băuturi energizante, unde deține 40% din acțiuni. Litvin își promova intens produsele, organizând concursuri în care oferea mașini BMW ca premii. Și datorită acestui fapt, compania vloggerului a înregistrat în 2023, un profit net de 129 de milioane de ruble, potrivit Blocknot.

„Aștept să se termine ***** asta! Ca să vă pot bucura din nou cu conținut”

Despre războiul declanșat de Rusia în Ucraina, Litvin a declarat: „Aștept să se termine ***** asta! Ca să vă pot bucura din nou cu conținut”. Pentru el, situația gravă în care se află țara, este o simplă problemă de afaceri.

Ca răspuns la declarațiile scandaloase ale vloggerului, ldar Reziapov, președintele mișcării „Veteranii Rusiei” și participant voluntar în războiul din Ucraina a sugerat ca Mihail Litvin să fie trimis la război pentru a învăța ce înseamnă adevărata responsabilitate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`