Un francez și-a ucis soția și cei patru copii pentru că „a auzit voci” care i-au spus „să facă rău”

Un francez și-a ucis soția și cei patru copii pentru că „a auzit voci” care i-au spus „să facă rău”
Foto: Hepta - Bestimage / Ludovic Marin/Pool/Bestimage

Un bărbat din Franța a susținut că și-a ucis soția și cei patru copii pentru că „a auzit voci” care i-au spus „să facă rău”. El urma un tratament pentru tulburări psihotice şi depresive, informează AFP, preluată de The Guardian. Procurorul de caz a cerut plasarea acestuia în arest preventiv.

Și-a omorât familia pentru că „a auzit voci”

Parchetul nu a anunțat data exactă când a fost comisă crima, dar cadavrele au fost descoperite luni seară, într-o locuință din Meaux.

Autorităţile au fost alertate de vecini, îngrijoraţi că femeia nu mai dă niciun semn.

Procurorul Jean-Baptiste Bladier a transmis că mama, în vârstă de 35 de ani, și cele două fiice, de 7, respectiv 10 ani, au fost „victimele a circa zece lovituri de cuţit fiecare (…) administrate cu o violenţă extremă”. Băieţii, cu vârste de 9 luni, respectiv 4 ani, „au fost înecaţi”.

Bărbatul era sub tratament psihiatric din 2019

Soțul, care are 33 de ani, a spus că și-a ucis familia pentru că „a auzit voci” care i-au spus „să facă rău”. El a mai afirmat că nu a avut un motiv anume să reacționeze astfel și că de atunci „nu a mai simțit nimic” și „s-a simțit gol”.

Bărbatul urma din 2019 un tratament pentru tulburări psihotice şi depresive. Acesta a mai spus că nu-și mai luase pastilele din 24 decembrie, dar nu se știe dacă există vreo legătură între acest lucru și fapta comisă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`