Un director Audi a murit după ce a căzut în gol de la 3.000 de metri. Se cățăra pe munte, în Italia

Un director Audi a murit după ce a căzut în gol de la 3.000 de metri. Se cățăra pe munte, în Italia
Sursa foto: Pixabay

Un director Audi, Fabrizio Longo, în vârstă de 62 de ani, a murit după ce a căzut 3.000 de metri în gol, în timp ce se cățăra pe un munte, la granița dintre Italia și Elveția.

Bărbatul a alunecat

Fabrizio Longo urca pe Cima Payer, în munții Adamello, din nordul Italiei, în momentul în care a căzut în apropierea vârfului, conform observatornews.

Acesta era echipat corespunzător, dar a alunecat. Prietenul care l-a însoțit a alarmat salvamontiștii. Ei au reușit să îi localizeze corpul la circa 200 de metri într-un defileu, dar a fost declarat decedat la fața locului. Cadavrul lui a fost transportat în Carisolo, Italia.

Fabrizio Longo și-a început cariera în industria auto, în 1987, la Fiat, unde a lucrat în marketing, iar după 15 ani s-a alăturat companiei Lancia, pentru ca în final, în 2013, să devină director la Audi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”
20:31 - Ce măsuri a luat Guvernul până acum în sprijinul comunităților afectate de inundații. Explicațiile lui Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării (VIDEO)
20:19 - A început „mica recalculare”. Marius Budăi a anunțat ce adeverinţe se iau în calcul. Ce detaliu important mai trebuie să știe pensionarii
20:07 - De unde a luat naștere expresia „ai carte, ai parte”? Foarte puțini români o folosesc în mod corect