Un cutremur de 6,8 magnitudine s-a produs în Myanmar: Seismul a fost resimțit și în Thailanda, Bangladesh şi India

Un cutremur de 6,8 magnitudine s-a produs în Myanmar: Seismul a fost resimțit și în Thailanda, Bangladesh şi India
Foto: ohiocitizen.org

UPDATE:Cel puţin trei persoane au murit şi 68 de pagode istorice au fost avariate în urma seismului din Myanmar, informeazăchannelnewsasia.com.

Un cutremur de 6,8 magnitudine s-a produs miercuri în centrul statului Myanmar, informează Institutul american de geofizică (USGS), citat de BBC News.

Seismul, care a avut loc la o adâncime de 84 de kilometri, a fost simțit inclusiv în Thailanda, Bangladesh şi India, arată sursa citată.

Epicentrul cutremurului a fost la 25 de kilometri vest de oraşul Chauk (Myanmar), la 58 de kilometri nord-nord-vest de Yenangyaung şi la 70 de kilometri sud-vest de Pakokku.

La ora transmiterii acestei știri, nu există informaţii cu privire la eventuale victime sau pagube materiale.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:23 - Diana Stoica: Klaus Iohannis nu adună voturi nici pentru o asociație de proprietari în momentul de față. Un om ca el își dorește tot (VIDEO)
22:03 - De unde a luat naștere expresia „afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”? Această vorbă pune în dificultate mulți români
21:59 - Iulian Paraschiv, despre eventuala candidatură a lui Iohannis la parlamentare: Legile în România și în alte state cu sisteme democratice nu pot fi făcute în favoarea sau în defavoarea unei singure persoane (VIDEO)
21:47 - Lucian Lungoci (PSD): Refuzat la export, Klaus Iohannis îi obligă pe cei de la PNL să-i găsească un serviciu în România. Are o pensie frumoasă, iar acum îi trebuie și un serviciu (VIDEO)
21:36 - Adrian Cozma, despre Klaus Iohannis: Cred că e bine să revină în PNL. Președintele României, mai ales în primul mandat, a fost o locomotivă pentru PNL (VIDEO)
21:30 - Un român venit în vacanță în Franța a avut parte de un sfârșit tragic. Bărbatul a căzut de pe o stâncă în Coasta de Azur
21:27 - Doctorița din Suceava, care a luat mită de 280 de ori de la bolnavi de cancer, condamnată la închisoare cu executare. Câți ani va sta în pușcărie
21:17 - Ambasadorul României la ONU: Acțiunile Rusiei față de centralele nucleare civile ucrainene rămân profund îngrijorătoare. Acestea cresc gradul de risc al unui accident sau incident nuclear
21:16 - Ce sunt nevoiți să facă românii, urgent, dacă vor primi mesaje RO-Alert, că trebuie să evacueze locuințele în cazul unor viituri. Ce anume trebuie să conțină „bagajul de urgență”
21:02 - Care sunt cele două ingrediente secrete pe care bucătăresele din Maramureș le pun în murături? Trucul pentru murături delicioase