Un cuplu din Belgia a adoptat un porc mistreț. „Nu ne-am gândit să-l ţinem aici” (FOTO)

Un cuplu din Belgia a adoptat un porc mistreț. „Nu ne-am gândit să-l ţinem aici” (FOTO)
Sursa foto: unsplash

Un cuplu din Belgia au găsit un porc mistreț și s-au atașat atât de tare de el încât s-au gâdnit să îl adopte, devenind noul membru al familiei.

Porc mistreț- animal de companie

Gregory Guiot a găsit porcul mistreț încă de când era un pui în timp ce se afla la o vânătoare. Lui i s-a făcut milă de micul animal sălbatic și s-a hotărât să îș ia acasă să aibă grijă de el pentru o perioadă scurtă de timp, conform Ziare.com.

După un an de zile, porcul mistreț, botezat Oscar, a ajuns la o greutate de 80 de kilograme, drept pentru care I s-a pus la dispoziție propria canapea, pernă și pătură.

„Nu ne-am gândit să-l ţinem aici, ci doar să-l salvăm şi apoi să-i dăm drumul, dar ne-am ataşat de el”, a declarat soţia lui Guiot, Tiffany Pierre.

Animalul sălbatic nu s-a integrat în mediul lui natural

Porcul mistreț a fost dus, la un moment dat, la o fermă pentru a fi reintrodus în mediul lui natural, doar că a refuzat să mănânce și după o săptămână cuplul a fost sunat pentru a-l lua înapoi.

Când a ajuns acasă, Oscar s-a simțit mult mai bine și a început să mănânce la fel ca înainte și a revenit la comportamentul său adecvat de dinainte. El își alarmează stăpânii când are nevoie să iasă afară pentru a nu face mizerie în casă. Dar, pentru că pofta unui porc mistreț este mare, mai face și câteva prostioare. Odată, a mâncat una dintre undițele stăpânului său, dar a fost iertat pentru boacănele pe care le-a făcut.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`