Un cuplu a vândut Land Rover-ul, la o lună după ce l-a cumpărat, cu o pierdere uriașă. Motivul pentru care nu au mai putut să îl țină

Un cuplu a vândut Land Rover-ul, la o lună după ce l-a cumpărat, cu o pierdere uriașă. Motivul pentru care nu au mai putut să îl țină
Sursa foto: unsplash

Valoarea asigurării a crescut foarte mult, cu 400% într-o singură lună, drept pentru care un cuplu a fost nevoit să își vândă mașina proaspăt cumpărată.

Cât costa asigurarea după 30 de zile

Un cuplu din Marea Britanie și-a cumpărat un Land Rover Defender nou-nouț, în octombrie 2023. Au făcut o asigurare cu o primă de 2.300 de lire pe an, adică 2.300 de euro, informează Adevărul.

Dar, după o lună au fost înștiințați că a fost anulat contractul, iar cea mai ieftină poliță de asigurare costă cu 400% mai mult. Pentru că nu își permiteau să plătească atât de mult, au încercat să caute altă poliță mai ieftină, dar cel mai bună ofertă pe care au primit-o a fost de 11.000 de lire pe an, adică 12.900 de euro, în condițiile în care mașina a costat 100.000 de lire. Astfel, într-o lună, prețul a crescut cu 8.700 de lire.

Câți bani a pierdut cuplul

Cuplul a declarat că au pierdut în jur de 14.000 de lire sterline după toată această învălmășeală, pentru că trebuia să o vândă mai ieftin fiind greu de asigurat.

Asigurările pentru mașinile Land Rover au crescut foarte mult în Marea Britanie, drept pentru care unele companii nici nu mai oferă asigurări pentru aceste modele.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`