Un copil s-a strecurat în interiorul unei mașini de jucării cu premii și a rămas blocat: „A fost incredibil cât de repede a urcat acolo” (VIDEO)

Un copil s-a strecurat în interiorul unei mașini de jucării cu premii și a rămas blocat: „A fost incredibil cât de repede a urcat acolo” (VIDEO)
Sursa Foto: Captură Video

Poliția australiană a salvat sâmbătă, 27 ianuarie, un băiețel care a rămas blocat într-o mașină cu jucării de pluș la un centru comercial în suburbia Capalaba din Brisbane, notează cbsnews.com.

Un copil s-a strecurat în interiorul unei mașini cu jucării

Ethan, în vârstă de trei ani, s-a strecurat în interiorul unei mașini de jucării din Queensland, Australia. Tatăl acestuia, Timothy Hopper, a declarat că fiul său se juca înainte să-l scape din vedere.

„Nu am avut nicio șansă să reacționez la asta, a fost incredibil cât de repede a urcat acolo”, a spus bărbatul.

Videoclipul incidentului postat pe rețelele de socializare de departamentul de poliție din Queensland îl arată pe copil cum stă în mijlocul animalelor de pluș.

snuck into a box of stuffed toys at a mall in Queensland, Australia.

Băiețelul a fost salvat de polițiști

Poliția a precizat că Ethan a urcat „în căutarea premiului suprem”, dar apoi nu a mai putut ieși.

Membrii familiei l-au instruit pe micuț să se mute în colțul îndepărtat al mașinii și să-și acopere ochii, în timp ce ofițerii spărgeau sticla pentru a-l elibera.

După ce copilul a fost salvat și întors la părinți, un ofițer a glumit: „Ați câștigat un premiu, pe care îl doriți?”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`