Un caz care a îngrozit Italia: Terorizată de fostul iubit, o româncă s-a sinucis. Chinurile prin care a trecut

Un caz care a îngrozit Italia: Terorizată de fostul iubit, o româncă s-a sinucis. Chinurile prin care a trecut
Foto: Pixabay

Adela Gabriela L., o româncă de 32 de ani stabilită în Riesi, Sicilia, s-a sinucis de frica fostului ei iubit, un individ extrem de violent. Autoritățile au fost alertate chiar de bărbat, și el tot român.

Chinurile prin care a trecut românca

Relația dintre Adela și Răzvan B. (26 de ani) a început în 2020. Bărbatul era extrem de violent. Fata fusese supusă la chinuri teribile, la bătăi, violuri și amenințări. Ea a ajuns de mai multe ori la spital și la poliție, iar anul acesta individul a fost condamnat în primă instanță la 11 ani de închisoare.

Răzvan fusese plasat în arest la domiciliu pentru moment, dar, de acolo, a continuat să-și terorizeze fosta iubită, sunând-o și amenințând-o constant, notează La Stampa.

Pe 28 iunie, românca a mers iar la poliție și a depus încă o plângere. A doua zi, însă, ea l-a sunat pe fostul partener și i-a spus că vrea să se sinucidă. El a alertat autoritățile, care au mers la casa fetei și au găsit-o spânzurată.

Reacția unui politician italian în cazul româncei terorizate

Alfredo Antoniozzi, fost europarlamentar, membru al partidului „Forza Italia”, a reacționat la această tragedie, cerând dreptate pentru femeie.

„Trebuie să-i facem dreptate acestei sărmane fete, care s-a sinucis după ce a fost chinuită de un monstru. Cum a fost posibil ca din arest la domiciliu agresorul ei să continue să o hărțuiască? Sper că ministrul Nordio (Carlo Nordio, ministrul italian al Justiției) va face lumină. E o moarte care ne îndurerează și care putea fi evitată”, a susținut Antoniozzi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`