Un bărbat s-a prefăcut de 20 de ori că face infarct ca să scape de nota de plată / Acesta alegea doar restaurante de lux

Un bărbat s-a prefăcut de 20 de ori că face infarct ca să scape de nota de plată / Acesta alegea doar restaurante de lux
Sursa foto: Shutterstock

Un bărbat din Lituania, în vârstă de 50 de ani, stabilit în Spania, a fost reținut de autorități în urma unei înșelăciuni ingenioase: de 20 de ori, acesta a simulat un atac de cord în restaurantele de lux, încercând astfel să se sustragă de la plata notelor, potrivit Insider, citat de Știrileprotv.ro.

Cum a scăpat bărbatul de 19 de ori

Un bărbat lituanian a dezvoltat o strategie ingenioasă pentru a-și satisface pofta de mâncare și băutură fără a plăti. Luna trecută, individul a fost reținut în Alicante, după ce a încercat să părăsească un restaurant de lux fără a plăti nota, pretinzând că suferea un atac de cord. Cu toate acestea, acest incident a fost doar ultimul dintr-o serie lungă de înșelăciuni similare care au avut loc pe parcursul unui an.

Conform informațiilor furnizate de Insider, acest bărbat a repetat aceeași tactică de 19 ori înaintea arestării sale, vizitând diverse restaurante de lux și simulând infarcte pentru a evita plata facturilor. Ultima escapadă a avut loc la restaurantul „El Buen Corner”, unde individul a comandat două whiskey-uri și o porție generoasă de paella, aducând nota la 34,85 euro.

Managerul restaurantului El Buen Corner a dezvăluit că unul dintre angajați a fost aproape de a cădea în capcana bărbatului, observându-i intenția de a se sustrage de la plata notelor. Cu promptitudine, angajatul l-a informat pe individ că nota de plată este gata, permițând astfel restaurantului să prevină o altă pierdere financiară.

Cu toate acestea, acum se confruntă cu consecințele acțiunilor sale, fiind acuzat de înșelăciune și riscând să fie pedepsit în conformitate cu legea spaniolă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`