Un bărbat s-a deghizat în curier pentru a-și ataca fosta iubită. De ce a recurs la acest gest

Un bărbat s-a deghizat în curier pentru a-și ataca fosta iubită. De ce a recurs la acest gest
Sursa foto: Freepik

Un bărbat a fost închis timp de 18 luni după ce s-a deghizat în șofer de livrare Amazon pentru a-și ataca fosta iubită în casa ei.
Cei doi au devenit un cuplu după ce el a descoperit-o cântând pe YouTube. Dar după ce a început să încerce să controleze anumite părți din viața ei, trimițându-i neîncetat e-mailuri și mesaje, relația s-a rupt.

Avea interdicție de a o căuta

McPherson nu a încetat să urmărească victima și a început să o amenințe cu violență. El a fost arestat și plasat în condiții stricte de cauțiune, inclusiv interdicția de a o contacta sau de a intra în orașul ei natal din Lanarkshire, Scoția, scrie Mirror.

Dar acest lucru nu l-a descurajat pe McPherson, iar el a apărut acasă la ea dându-se drept un curier Amazon livrând un colet cu o mască chirurgicală pentru a-și ascunde fața. Când victima i-a deschis ușa fostului ei iubit – care așteptase până când mama și sora ei au plecat de acasă – a intrat cu forța în casa ei și a agresat-o.
Victima l-a recunoscut pe bărbat, deși purta mască. Bărbatul din Glasgow a negat toate acuzațiile.

Condamnat pentru gestul său

El a fost judecat și a fost găsit vinovat și condamnat la 18 luni de închisoare pentru hărțuire, agresiune și încălcarea condițiilor de eliberare pe cauțiune între decembrie 2020 și iunie 2021.
Bărbatului i s-a interzis să ia legătura cu fosta sa iubită timp de 15 ani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`