Un bărbat a ratat jackpot-ul la loto din cauza unui singur număr. Cât a câștigat a doua zi: „Primul meu gând a fost că e o escrocherie”

Un bărbat a ratat jackpot-ul la loto din cauza unui singur număr. Cât a câștigat a doua zi: „Primul meu gând a fost că e o escrocherie”
Sursa foto: Pixabay.com

Un bărbat din SUA a ratat jackpot-ul la loto din cauza unui singur număr care lipsea. A doua zi, aceeași persoană a câștigat 800.000 de dolari la loteria din statul Michigan.

Norocosul nu a vrut să își dezvăluie numele, însă se știe că are 53 de ani și este din Macob. La sfârșitul lunii iulie, el a ratat jackpot-ul Fantasy 5.

A câștigat 800.000 de dolari la loto după ce inițial pierduse jackpot-ul

„M-am bucurat să câștig 100 de dolari, dar am fost dezamăgit că am ratat jackpotul din cauza unui număr”, a spus bărbatul.

Atunci când jackpot-ul depășește 250.000 de dolari, bărbatul cumpără bilete pentru Fantasy 5. El a câștigat marele premiu în valoare de 795.905 de dolari după ce a doua zi, pe 27 iușie, a cumpărat două bilete online.

„Când m-am autentificat și am văzut 795.905 de dolari în așteptare, primul meu gând a fost că e o escrocherie”, a spus el, potrivit Business Insider.

Loteria Michigan a transmis că după ce și-a revendicat premiul, bărbatul intenționează să investească.

Pentru premiile mai mari de 5.000 de dolari, Loteria din Michigan reține un impozit de 24% pentru taxele federale și 4,25% pentru taxele statale – adică aproximativ 224.843 de dolari.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`