Un bărbat a rămas blocat cu mașina pe munte. A mers pe o scurtătură sugerată de Google Maps

Un bărbat a rămas blocat cu mașina pe munte. A mers pe o scurtătură sugerată de Google Maps
Foto: Pixabey

Un șofer din Utah a rămas blocat pe un munte după ce Google Maps a sugerat o scurtătură care a dus la un drum accidentat de pământ, au spus oficialii.

Bărbatul a cerut ajutorul autorităților

Wasatch County Search and Rescue a declarat într-o postare pe Facebook că, în jurul orei 12:40, pe 4 iulie, un șofer blocat efectuat un apel la 911, scrie Foxnews.

Șoferul, un tânăr de 23 de ani, a raportat că a rămas blocat în Toyota Tercel pe partea de vest a Strawberry Peak, care este situat la aproximativ 160 de mile sud-est de Salt Lake City.

A mers pe o scurtătură sugerată de Google Maps

Șoferul a spus echipajelor de salvare că a ajuns pe drumul de pământ stâncos după ce a luat o scurtătură recomandată de la Google între Springville și Vernal, Utah, care se află la aproximativ 267 de mile una de cealaltă.

„Siguranța este o prioritate de vârf și, ori de câte ori este posibil, ne propunem să direcționăm șoferii pe drumuri asfaltate”, a declarat un purtător de cuvânt al Google pentru Fox News Digital. „Deși investigația noastră nu a identificat încă o rută în Maps care să conducă la această locație, vom face toate actualizările necesare pentru a direcționa cu precizie șoferii locali”.

Wasatch County Search and Rescue a spus că șoferul nu a fost rănit, dar a trebuit să fie transportat de pe munte.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`