Un bărbat a povestit prin ce coșmar trece din cauza panourilor solare: “Ar fi trebuit pur și simplu să le smulg”

Un bărbat a povestit prin ce coșmar trece din cauza panourilor solare: “Ar fi trebuit pur și simplu să le smulg”
sursă foto: captură YT

Panourile solare îți scad considerabil factura la energie electrică. Însă, cu toate acestea, un bărbat a povestit prin ce coșmar a trecut din cauza panourilor solare.

Ralph Wilson, un bărbat în vârstă de 59 de ani din Nantwich, un oraș din Anglia, a spus că locuința mamei sale decedate s-a dovedit a fi o problemă serioasă, din cauza panourilor solare, care au fost montate pe acoperiș. El a spus despre locuința mamei sale că ar fi un „nod în jurul gâtului nostru”, potrivit Daily Mail.

Mai mulți proprietari din Anglia au dezvăluit că au fost hărțuiți de această companie

Bărbatul a precizat că nu poate să vândă casa, iar valoarea acesteia a scăzut enorm. El este client al companiei A Shade Greener (ASG), care este anchetată și de către autoritățile din Anglia. Mai mulți proprietari din Anglia au dezvăluit în acest an că au fost hărțuiți de ASG, care și-a chemat clienții în instanță după ce s-au plâns online de serviciile oferite de companie.

Compania promite clienților panouri solare instalate gratuit, care să acopere consumul de energie al casei. În același timp, pentru energie suplimentară generată, se primesc plăți din partea programului Feed-In Tariff, susținut de guvern, informează Click.

Cu toate acestea, clienții spun că sunt puși să semneze contracte de închiriere neclare, pe 25 de ani. Pentru Ralph, această confuzie generală se traduce prin imposibilitatea vânzării casei mamei sale. „Am fost disperat după bani, pentru a putea plăti îngrijirea mamei mele. Avea demență și a fost oribil spre sfârșit. În ultimele șase luni, nici măcar nu mă cunoștea”, a spus bărbat.

„Casa este un lanț în jurul gâtului nostru și o îngrijorare constantă”

„Casa este un lanț în jurul gâtului nostru și o îngrijorare constantă. Mă simt ca și când nu pot face nimic. Este un scandal. Ar fi trebuit pur și simplu să le smulg (n. r. – panourile solare). Lucrurile nu fac bani pentru ei, electricitatea este oprită. Casa nu mai este locuită. Am o casă care nu poate fi vândută! A scăzut la 215.000 de lire sterline acum. Dacă o ofertă ajunge la 205.000 de lire, o voi vinde. Este o locație excelentă”, a mai spus Ralph Wilson.

Compania a mai dat în judecată alți clienți, pe care i-a acuzat de defăimare după ce au venit cu mai multe acuzații în mediul online. ASG refuză să demonteze panourile solare, dacă perioada de închiriere nu s-a finalizat. Mai mult, clienții nu au nicio opțiune de a cumpăra contractul de închiriere.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`