Un băiețel din India a fost sacrificat în cadrul unui ritual. Ceremonia avea scopul de a aduce noroc școlii la care copilul de șapte ani învăța

Un băiețel din India a fost sacrificat în cadrul unui ritual. Ceremonia avea scopul de a aduce noroc școlii la care copilul de șapte ani învăța
Foto simbol: Pixabay

Un băiețel de șapte ani a fost ucis în cadrul unui sacrificiu ritualic menit să aducă noroc școlii la care învăța. Poliția indiană a anunțat că cinci persoane au fost arestate nordul țării.

Detalii șocante despre ritual

Corpul băiatului a fost descoperit duminică, în patul hostelului unde locuia în localitatea Hathras, în satul Uttar Pradesh, nu departe de Taj Mahal. „Băiatul trebuia să fie ars pe rug în cadrul unui ritual, dar a fost ucis înainte ca ceremonia să se încheie”, a adăugat ofițerul de poliție Brahm Singh, conform observatornews.ro. 

Cinci persoane au fost arestate

Cele cinci persoane care au fost arestate după moartea băiatului sunt directorul școlii, tatăl său și trei profesori. Potrivit poliției, toți trei și am recunoscut faptele. De asemenea, directorul este suspectat că ar fi vrut să efectueze în trecut un ritual similar cu un alt copil.

Biroul național de statistică privind crminalitatea a indicat faptul că între 2014 – 2021, în India au avut loc 103 crime ritualice. În 2023, autoritățile au arestat cinci persoane după uciderea, în 2019, în nord-estul Indiei, a unei femei de 64 de ani. Femeia a fost decapitată de un bărbat care, conform anchetatorilor, ar fi comis crima pentru a comemora moartea fratelui său.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`