Un avion a aterizat de urgență, după ce o cobră s-a strecurat în cabina de pilotaj: „Creierul meu nu a înregistrat ce se întâmplă”

Un avion a aterizat de urgență, după ce o cobră s-a strecurat în cabina de pilotaj: „Creierul meu nu a înregistrat ce se întâmplă”
Sursa foto: Freepik

O cobră a fost descoperită în cabina de pilotaj a unui avion, motiv pentru care aeronava a aterizat de urgență.

Avionul se afla în zbor și a aterizat de urgență pe un aeroport din Africa de Sud. Pilotul Rudolph Erasmus a trăit momente șocante când a observat un pasager în plus în avion.

O cobră a forțat aterizarea de urgență a unui avion

„Ca să fiu sincer, este ca și cum creierul meu nu a înregistrat ce se întâmplă. A fost un moment de […] uimire”, a spus Rudolph Erasmus, pilotul avionului, pentru BBC. Acesta a adăugat că a crezut că senzația de frig de pe spate era sticla lui de apă.

„Am simțit o senzație rece și ceva care îmi ridica în sus cămașa”, a spus el, crezând nu a închis sticla de apă bine și că a început să picure pe haine.

„În timp ce m-am întors la stânga și m-am uitat în jos, am văzut cobra […] retrăgându-și capul pe spate sub scaun”.

Rudolph Erasmus a reușit să își păstreze calmul, aterizând de urgență în orașul Welkom. În acea aeronavă mai erau patru persoane care au fost anunțate despre incident.

„I-am informat pe pasageri: ascultați, șarpele se află în interiorul aeronavei, este sub scaunul meu, așa că haideți să încercăm să coborâm la sol cât mai repede posibil. Se auzea și un ac căzând, cred că toată lumea a încremenit pentru o clipă sau două”, a mai spus pilotul, potrivit sursei citate.

Mușcătura unei cobre este letală și poate ucide un om în doar 30 de minute.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
14:08 - Laurențiu Gîdei, despre referendumul lui Nicușor Dan: Este doar un joc perfid al primarului general al Capitalei, care a devenit brusc, peste noapte, omul numărul 1 al țării (VIDEO)
14:07 - Familiile vor fi tot mai sărace de acum înainte, spune șefa FMI, Kristalina Georgieva: „Inflația îi lovește cel mai tare întotdeauna pe cei săraci.”
14:01 - Copiii dispăruți din Hunedoara ar fi fost răpiți de tatăl lor. Anchetatorii încearcă să afle cum au ieși minorii din țară
13:34 - Marcel Ciolacu, despre cazul țintei aeriene din Eforie: Haideți să vedem toată analiza celor de la Ministerul Apărării, dacă a fost o provocare cibernetică (VIDEO)
13:27 - Farsă la 112 în Brașov. O fată a spus că este răpită, dar era o provocare pe TikTok
13:26 - Metrorex nu a emis aviz pentru autorizația de construcție la Planşeul Unirii
13:18 - Marcel Ciolacu, despre referendumul lui Nicușor Dan: Consilierii generali PSD vor veni și ei cu o întrebare legată de prevenția consumului de droguri în școli (VIDEO)
13:11 - „Se considera un rege”: Totul despre petrecerile cu abuzuri sexuale care au dus la anchetele și decăderea lui Puff Daddy
12:59 - Pasarela Îndrăgostiților din Timișoara, la un pas de prăbușire. Este traversată de sute de oameni
12:47 - Nicolae Ciucă, despre întrebarea propusă de PSD la referendumul lui Nicușor Dan: O să o analizăm. Este o datorie a noastră de siguranță în școli, de siguranță a cetățenilor. Nu cred că este nevoie de un referendum pentru acest lucru (VIDEO)