Un atac cu dronă israeliană a ucis 3 persoane într-un atac al unei mașini în Cisiordania

Un atac cu dronă israeliană a ucis 3 persoane într-un atac al unei mașini în Cisiordania
Foto: Hepta.ro / Abaca Press / AA/ABACA

Trei morți după ce armata israeliană a vizat cu un atac cu dronă „o celulă teroristă aflată într-un vehicul suspect” în Jenin.

Nouă escaladare a atacurilor asupra teritoriilor palestiniene ocupate

Agenția oficială palestiniană de știri Wafa a anunțat că trei persoane au fost ucise miercuri târziu în atac. Raidul aerian a avut loc în tabăra de refugiați din Jenin și mașina a luat foc, potrivit unui videoclip care a circulat pe rețelele de socializare.

Într-o declarație, armata israeliană a spus că „a identificat o celulă teroristă în interiorul unui vehicul suspect după ce celula a efectuat un schimb de focuri în apropierea orașului Jalamah”.

Jalamah, situat la capătul nordic al Cisiordaniei ocupate, se află la doar câțiva kilometri de Jenin, unde un raid israelian a ucis luni șapte palestinieni.

Acesta a afirmat că țintele au fost responsabile pentru o serie de atacuri cu focuri de armă asupra unor așezări evreiești. Identitatea ocupanților din mașină nu a fost cunoscută imediat.

Rarul raid cu drone în Cisiordania ocupată a marcat o escaladare a campaniei continue a Israelului împotriva palestinienilor din zonă.

„Identitatea teroriștilor este verificată de ancheta Shin Bet, se pare că există atât identități Hamas, cât și ale Jihadului Islamic acolo”, a declarat purtătorul de cuvânt al armatei, generalul de brigadă Daniel Hagari.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`