Un angajat BEAT al CERN, ARESTAT după ce a provocat un CUTREMUR de 3,2: Ce spune un ROMÂN despre acesta

Publicat: 02 08. 2017, 11:50
Foto: worldnewsdailyreport.com

Unul dintre oamenii de știință de la Organizația Europeană pentru Cercetare Nucleară (CERN) din Geneva, Elveția, a fost arestat sub acuzația de "desfășurare de operațiuni foarte riscante" sub autoritatea sa în timp ce se afla sub influenața alcoolulu la "Marele Accelerator de Hadroni", cunoscut și sub numele de acceleratorul de particule, potrivit World News Daily Report.

Fizicianul rus Alexandrei Ziouganov a fost acuzat de "încălcarea regulilor de securitate CERN" prin "încercarea unor manevre extrem de riscante și periculoase", după ce ar fi cerut tehnicienilor să împingă limitele acceleratorului de particule, evitând semnele de avertizare date de colegii săi.Alexandrei Ziouganov și-a desfășurat manevrele în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Experții susțin că operațiunea a provocat un cutremur de 3,2 magnitudine, comparabil cu impactul unui fulger puternic.

Jurnalistafrancez de știință, Jeanne Legrand susține că fizicianul controversat este cunoscut pentru obsesia sa cu materia întunecată și găurile negre.

"Visul său este clar să recreeze o gaură neagră în cadrul LHC", explică jurnalistul.

"El a fost întotdeauna un susținător puternic în cadrul comunității științifice europene al creșterii capacității LHC și tot el este cel care a propus LHCx, un proces care ar accelera particulele la viteze de o mie de ori mai repede, deși majoritatea oamenilor de știință Nu aprobă astfel de teste pentru moment ", mai susține jurnalista.

Fizicianul român Yuri Malania, coleg la CERN cu Alexandreï, spune despre acesta că este unul dintre cele mai strălucite minți din lume, dar că este și un om al extremelor în același timp.

"Este un om de extremă", explică Yuri Malania.

"Este una dintre cele mai str[lucite minți din lume, dar caracterul său este asemeni unui vulcan. Vrea ca totul să se desfășoare repede și susține cu tărie că suntem cu decenii în urmă în domeniul stiinței. Își dorește ca umanitatea să colonizeze planeta Marte și Luna cât mai repede posibil, își dorește să lase o amprentă în domeniu și să depășească limitele științei din secolul 21", a mai declarat Malania.