Un american din Tel Aviv oferă 250.000 de dolari oricui ajută la eliberarea unui ostatic al Hamas

Un american din Tel Aviv oferă 250.000 de dolari oricui ajută la eliberarea unui ostatic al Hamas
Sursa foto: Shutterstock

Un american care locuiește în Tel Aviv, a anunțat că va oferi 250.000 de dolari oricui ajută la eliberarea unui ostatic al Hamas.

Bărbatul nu este milionar

„Poate că asta nu va schimba nimic, poate că nimeni nu va da informaţii, dar dacă există 1% şanse ca asta să salveze viaţa cuiva, credeţi-mă că asta mă va face fericit”, a spus americanul, conform știrileprotv.

Americanul spune că nu este milionar, dar are multe relații care sunt dispuse să ofere bani pentru a ajunge la suma aceasta. În plus, a creat și o adresă de e-mail, [email protected], și o campanie difuzată în araba pe rețelele de socializare.

Care ar fi scenariul fericit de găsire a ostaticilor

„Îmi spun mai degrabă că, în haosul bombardamentelor israeliene în (Fâşia) Gaza, cineva va vedea un ostatic scăpând, fugind, şi-i va propune să se ducă la el acasă, să-l găzduiască. Apoi, când va sosi armata israliană, persoana care a ajutat ostatici va agita un steag alb şi le va spune militarilor «avem un ostatic israelian cu noi»”, își imaginează bărbatul că s-ar putea întâmpla într-un scenariu fericit.

Emmanuel Macron s-a angajat să facă tot ce este posibil pentru a salva ostaticii francezi.

Zeci de oameni au fost răpiți din Fâșia Gaza înaintea ultimatumului Israelului de evacuare a jumătate din populația Fâșia Gaza.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`