Un american a câștigat un milion de dolari la loterie cu un loz răzuibil cumpărat cu banii găsiți într-o parcare

Un american a câștigat un milion de dolari la loterie cu un loz răzuibil cumpărat cu banii găsiți într-o parcare
Sursa foto: Pixabay

Un american a câștigat un milion de dolari la o loterie cu un bilet răzuibil cumpărat cu bani găsiți pe jos.

Cum a câștigat americanul la loterie și ce va face cu banii

Jerry Hicks, un tâmplar din Banner Elk, Carolina de Nord, a găsit o bancnotă de 20 de dolari în parcarea unui magazin şi a folosit-o ca să cumpere un bilet de loterie răzuibil.

Biletul s-a dovedit a fi unul norocos, căci i-a adus un premiu de un milion de dolari, notează CNN.

„De fapt, nu aveau biletul pe care-l căutam, aşa că l-am cumpărat pe acela în schimb”, a spus Hicks.

Bărbatul şi-a revendicat premiul vineri. El a preferat să-l ia sub forma unei sume forfetare, în loc de o rentă viageră pe o perioadă de 20 de ani. După plata impozitelor, a primit 429.007 dolari.

Jerry Hicks vrea să folosească banii pentru a-şi ajuta copiii şi pentru a se pensiona după 56 de ani. Înainte, însă, „vom merge direct la Golden Corral şi vom mânca tot ce au!”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:08 - Măsuri extreme luate de armata ucraineană: Razii în cluburile de noapte, de unde sunt saltați tineri petrecăreți apți de luptă
17:57 - „Real Madrid nu merge acolo unde nu este respectată”. Prima reacție a clubului după decizia de a boicota Balonul de Aur. Cine spune că ar fi trebuit să câștige dacă nu Vinicius
17:53 - Tragedie în Suceava. Un copil de 15 ani și-a ucis din greșeală fratele său de 2 ani
17:40 - Peter Szijjarto spune că aderarea deplină a României la Schengen este în interesul național al Ungariei. Budapesta acuză Austria de dublu standard
17:40 - Marius Pașcan (PMP), după omagiul controversat pentru Elisabeta Lipă: „E păcat că un astfel de sportiv ajunge să facă astfel de compromisuri de natură politică. Mi-am amintit de tovarășa Elena Ceaușescu” (VIDEO)
17:38 - Simona Spătaru (USR): „Modificările aduse de PSD și PNL la legile justiției au exprimat o ingerință a politicului până la nivel de șef de direcție DNA, DIICOT” (VIDEO)
17:28 - Cum va fi vremea începând cu 1 noiembrie? Întreaga țară se va confrunta cu temperaturi din ce în ce mai scăzute
17:15 - Clasamentul final de la Balonul de Aur ar fi fost scurs pe internet. Vinicius ar fi ratat într-adevăr prestigiosul trofeu
17:02 - Incendiu puternic în Satu Mare, la o cabană de lemn. Pompierii intervin de 4 ore
16:59 - O femeie a rămas fără toate economiile agonisite, după ce menajera i-a aruncat salteaua. „Înăuntru erau 50.000 de euro și bijuterii”