Turiștii din Spania au făcut baie sub o conductă de evacuare a apei uzate. O confundă cu o cascadă

Turiștii din Spania au făcut baie sub o conductă de evacuare a apei uzate. O confundă cu o cascadă
Sursa foto: unsplash

Mai mulți turiști din Spania fac baie sub o conductă de evacuare a apei uzate pe care o confundă cu o cascadă. Aceștia s-au filmat cum făceau duș sub ea, abia apoi au realizat de unde provine apa.

S-au îmbăiat în apă uzată

Videoclipul tinerilor a devenit viral pe TikTok și a strâns multe comentarii și reacții din partea următorilor lor, conform știrileprotv.

În imaginile filmate se vede o canoe în care doi tineri se apropie de o conductă despre care ei cred că este o cascadă. Abia după aceea își dau seama că de acolo se evacuează apa uzată. Cel care a filmat toată scena nu a vrut să se bage sub apă, dar cuplul din spatele lui a trecut prin apa murdară.

Râul Sella este unul dintre punctele turistice preferate de vizitatori. Peisajele idilice, barurile de pe plajă și multe alte atracții îi aduc pe turiști în această zonă.

@oscargc__ La sidra nos hizo efecto….. 😂💩🤮 #CapCut #tiktok #parati #fyp #foryoupage #viraltiktok #reels #foryou #viral #fypシ゚viral #fypage #fy #españa🇪🇸 #🇪🇸 #asturias #sorpresa #cascada #sella @asturiasinfinita ♬ sonido original – Oscargc

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:58 - Care sunt destinațiile ideale de vacanță pentru luna octombrie? Sunt la prețuri accesibile și turiștii se pot bucura de o vreme ideală
23:53 - Kelemen Hunor: Ciolacu s-a dus la Ursula von der Leyen cu Negrescu şi s-a întors cu Mînzatu / Iohannis poate merge pe urmele lui Iliescu la Senat. ”Stabilitate” înseamnă să găseşti o rezolvare şi pentru domnul preşedinte
23:24 - Cum trebuie să ne pregătim calorifele pentru sezonul rece. Când și cum trebuie să le desfundăm corect
23:13 - Lasconi, despre reacția lui Ciolacu la inundații: Spunea că nu știa, că l-a surprins viața cumva. Eu am dovada că a mințit. Cum să minți în halul ăsta? (VIDEO)
23:02 - Care sunt cele mai ciudate experiențe pe care le-au trăit angajații room-service cu clienții. Cele mai ciudate cerințe ale turiștilor
22:31 - Ce speculații sunt cu privire la exploziile din Liban. Mii de membri ai grupării Hezbollah au fost răniți, după ce în aparatele pe care le purtau s-a declanșat o cantitate mică de explozibil (VIDEO)
22:26 - Elena Lasconi, explicații despre studiile sale: Am terminat cu 9,20, dar nu m-am bătut cu pumnul în piept că am făcut ASE-ul. A fost greu, și cu job, și cu copil. Sunt mândră! (VIDEO)
22:18 - Elena Lasconi, despre portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Ciolacu spunea că o să avem ceva serios pe economie. Este singurul mandat care nu are nicio putere de decizie la nivelul UE (VIDEO)
22:01 - Un municipiu din Vâlcea ar putea intra în stare de alertă din cauza gunoaielor. Deșeurile nu au mai fost ridicate de o săptămână
21:48 - Elena Lasconi, despre motivele pentru care au eșuat negocierile cu Forța Dreptei, PMP și Reper: Nu a fost vorba de orgolii. A fost vorba de cererile pentru locurile de parlamentari, care erau nejustificate (VIDEO)