Turistă dezamăgită: în loc de vila în Bali, rezervată prin AirBnb pentru sejur romantic, a găsit o clădire abandonată

Turistă dezamăgită: în loc de vila în Bali, rezervată prin AirBnb pentru sejur romantic, a găsit o clădire abandonată
Foto: Captură video

Pentru a sărbători o lună de locuit în provincia indoneziană Bali, călătoarea născută în Noua Zeelandă, Bree Robertson, a decis recent să-și rezerve o „escapadă romantică” într-un sat din est. Numai că, când a ajuns la destinație, a descoperit că vila era total abandonată.

Turista a găsit o clădire părăsită în loc de vilă luxoasă

Cei care au fost înșelați de proprietarii de spații în regim hotelier pot empatiza cu tânăra Bree Robertson, care a postat pe TikTok un videoclip, devenit viral, în care se vede clădirea abandonată, cu geamuri sparte și iarba netunsă.

„Când rezervi prin Airbnb în Bali și primești o clădire abandonată”, a scris Robertson, în postarea sa pe un cont destinat călătoriilor, sub numele Atypical Adventure,

Ea a descries clădirea într-un videoclip viral TikTok al vilei pustii: „Complet depășit. Nimeni acasă. Geamuri sparte”

@atypical_adventure Thanks @airbnb #airbnbfinds #abandonedplaces #abandonedhotel ♬ original sound – atypical_adventure

„Locul a fost 80 de dolari… și avea câteva recenzii foarte bune”, a argumentat tânăra decizia de a închiria această proprietate listată pe Airbnb pentru o excursie alături de partenerul ei, potrivit New York Post.

Tânăra a fost indusă în eroare de faptul că pe platformă era menționat că proprietarul răspunde, de obicei, timp de o oră.

După ce au mers două ore cu scuterul, pe ploaie, cei doi au găsit clădirea părăsită și pe cale să se năruie.

Ce reacție a avut compania

Tinerii, dezamăgiți de experiență, au raportat cazul la echipa de asistență a Airbnb. Între timp, compania a dezactivat anunțul și a promis că va returna banii deja plătiți.

„Am fost dezamăgiți să aflăm despre această experiență și am oferit sprijinul nostru oaspeților la momentul respectiv, inclusiv o rambursare completă.

Ținem gazdele la standarde înalte, iar anunțul nu mai este pe platformă. Este un caz exceptional. Dacă ceva nu este așa cum era de, echipa noastră de asistență comunitară este disponibilă 24/7 pentru a vă ajuta” a declarat un purtător de cuvânt Airbnb pentru The Post.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți
18:29 - Ghiță Ciobanul, după ce Regele Charles a anunțat că angajează cioban pentru cele 2.000 de oi ale sale: „Am și eu oi câte are regele. M-am uitat de bani, dar nu scrie în anunț. Meseriași nu mai găsești nici la noi”
17:59 - Stare de alertă în Budapesta, după ce Dunărea a ieșit din matcă și continuă să crească. Mii de persoane participă la activitatea de apărare (GALERIE FOTO)