Trump spune că Fox News „a deraiat de tot”, după ce televiziunea a anunțat că o va intervieva pe Harris: „Mincinoasa de Kamala Harris a ales bine cu cine apare”

Trump spune că Fox News „a deraiat de tot”, după ce televiziunea a anunțat că o va intervieva pe Harris: „Mincinoasa de Kamala Harris a ales bine cu cine apare”
Donald Trump. Sursa foto: Hepta - Zuma Press / Kyle Mazza

Fostul președinte Donald Trump a criticat luni Fox News într-o serie de postări pe rețelele sociale, susținând că rețeaua cu tendințe conservatoare „a devenit slabă și moale față de democrați”, după ce rețeaua a anunțat că o pe va intervieva vicepreședinta Kamala Harris.

În ciuda criticilor sale, Trump merge în mod regulat la Fox News

Trump a postat pe rețelele de socializare că prezentatorul Fox News, Bret Baier, care o va intervieva miercuri pe Harris, este prea moale. Într-o postare separată, Trump a susținut că purtătorul de cuvânt al lui Harris, Ian Sams, „deține practic [Fox]” și a fotografiat mai multe personalități Fox News, inclusiv Neil Cavuto.

„Mincinoasa de Kamala Harris l-a ales cu înțelepciune pe Bret Baier, de la FoxNews, să facă un interviu, pentru că este considerat a fi „Corect și Echilibrat”, deși adesea foarte blând cu cei din „stânga”, a scris Trump.

El a adăugat că ar prefera să o vadă intervievată de „un jurnalist mai puternic”.
În cealaltă postare, Trump a scris că Fox „a deraiat de tot” și i-a atacat pe prezentatorii Cavuto, Eric Shawn și Arthel Neville.

Trump, care a apărut duminică la Fox pentru un interviu cu Maria Bartiromo, a mai sugerat că nu va mai merge la această televiziune „pentru că e un nimic. FoxNews a deraiat de tot!” a scris el.

În ciuda criticilor sale, Trump merge în mod regulat la Fox News. Luna trecută, a fost intervievat la Fox & Friends și săptămâna aceasta va lua parte la o altă emisiune găzduită de Fox News, unde va răspunde la întrebările unui public format numai de sex feminin.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
11:54 - Situația urșilor s-a agravat într-o localitate din Brașov: „Îți e cam frică să umbli noaptea”
11:50 - Câți bani a făcut o femeie care a reciclat sticle de la pelerinajul din Iași. „Am nevoie de bani ca să îmi îngrijesc copilul”
11:37 - Președintele UDMR, Kelemen Hunor despre cearta dintre primarii Capitalei: „Planșeul Unirii e un pericol real, dacă UDMR ar fi fost la Guvern nu se mai ajungea aici, noi am fost împinși pe scări” (VIDEO)
11:18 - Nouă apariție a lui Kate Middleton. A fost surprinsă încurajându-l pe fiul Louis la un meci de fotbal (VIDEO)
11:17 - Mădălina Ghenea trece plin clipe de coșmar. Vedeta a ajuns în instanță: „ Îmi provoca o stare gravă de anxietate și teamă”
10:59 - Primarul Sectorul 3 Robert Negoiță, despre scandalul de la Planșeul Unirii: „Expertiza e că e risc de colaps. Primăria Capitalei urmărește să blocheze tot” (VIDEO)
10:51 - Coreea de Nord a aruncat în aer drumurile și calea ferată de la granița cu Sudul. Focuri de avertisment din partea Seulului (VIDEO)
10:51 - Un nou regim de tratament pentru cancerul de col uterin „reduce riscul de a muri din cauza bolii cu 40%” și e cel mai mare progres medical din ultimii 25 de ani
10:47 - Care sunt cele mai bune ore de trezit și de culcat pentru o viață cât mai lungă și sănătoasă. Vlad Ciurea: „Singuri trebuie să realizăm”
10:41 - Ludovic Orban îl apără pe primarul Capitalei, Nicușor Dan, în scandalul de la Planșeul Unirii: „Întabularea făcută de Apele Române este ilegală și are iz penal” (VIDEO)