Trump spune că are nevoie de mai multe persoane în echipa sa de securitate și spune că Biden ”nu ar fi putut fi mai drăguț”

Trump spune că are nevoie de mai multe persoane în echipa sa de securitate și spune că Biden ”nu ar fi putut fi mai drăguț”
Foto: Zuma Press / Kyle Mazza

Fostul preşedinte Donald Trump a declarat luni că are nevoie de mai mulţi oameni în echipa sa de securitate şi a sugerat că i-a spus asta preşedintelui Joe Biden atunci când preşedintele l-a sunat după aparenta tentativă de asasinat de duminică, relatează The Hill.

Biden și Trump, prima discuție cordială

”A fost foarte drăguţ astăzi. M-a sunat pentru a se asigura că sunt bine, pentru a se asigura că, ştii tu, am vreo sugestie sau vreo – avem nevoie de mai mulţi oameni în echipa mea de securitate, pentru că avem 50-60.000 de oameni care vin la evenimente… dar nu ar fi putut fi mai drăguţ”, a spus Trump într-o discuţie transmisă live pe X.

Casa Albă a declarat că cei doi au avut o „conversaţie cordială”.
Anterior, Trump a încercat să dea vina pe Biden şi pe vicepreşedintele Kamala Harris pentru atentatul aparent la viaţa sa, spunând că „retorica lor face să se tragă în mine” şi că „ei sunt adevărata ameninţare”.

Prima narațiune a Serviciilor Secrete s-a concentrat pe cât de expus a fost Trump, chiar și după ce numărul forțelor de pază a crescut după incidentul cu Butler și cât de ușor părea să fi fost pentru o persoană puternic înarmată să obțină accesul pe terenul de golf și să se ascundă acolo printre tufișuri.

După cum a spus Bradshaw, dacă Trump ar fi fost președinte în exercițiu la acea vreme, Serviciul Secret nu i-ar fi permis niciodată să joace golf într-un mediu atât de deschis. Dar „nu este președintele în exercițiu, așa că ne limităm la ceea ce Serviciul Secret consideră posibil”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)