Trump a ieșit din sala de judecată ignorând întrebările reporterilor. Poliția din Palm Beach sporește măsurile de siguranță înaintea revenirii lui Trump

Trump a ieșit din sala de judecată ignorând întrebările reporterilor. Poliția din Palm Beach sporește măsurile de siguranță înaintea revenirii lui Trump
sursă foto: captură YT

Falsificarea registrelor de afaceri este o infracțiune de clasa E, cel mai mic nivel de acuzații de infracțiune din statul New York. Procurorul de la audierea de astăzi și-a exprimat îngrijorarea cu privire la efectul pe care postările „amenințătoare” ale lui Trump pe rețelele de socializare.

Trump este așteptat să țină un discurs la Mar-a-Lago, complexul său turistic

Acum că Trump a fost pus sub acuzare, rechizitoriul aprobat săptămâna trecută de un mare juriu din New York poate fi desecretizat public, oferind mai multe detalii despre acuzațiile exacte cu care se confruntă fostul președinte.

Biroul șerifului din comitatul Palm Beach instalează suporturi pentru biciclete de-a lungul unei porțiuni de drum care duce la Mar-a-Lago înainte de întoarcerea lui Trump de la New York.

Poliția nu instituise măsurile de securitate atunci când Trump a plecat ieri spre New York. Atunci, o mulțime modestă de protestatari pro-Trump s-a adunat pentru a aplauda la trecerea cortegiului său de mașini.

Procurorul îl acuză pe Trump de postări și declarații „amenințătoare

Procurorul de la audierea de astăzi și-a exprimat îngrijorarea cu privire la efectul pe care postările „amenințătoare” ale lui Trump pe rețelele de socializare l-ar putea avea asupra juraților și martorilor.

În perioada premergătoare arestării sale, Trump a avertizat cu privire la „moarte și vătămare potențială” pe site-ul său Truth Social și a postat o imagine falsă care îl arăta cum ar fi aruncat o bâtă de baseball spre Bragg.

Procurorul este „foarte preocupat” de aceste postări și de potențialele efecte ale acestora asupra juraților și martorilor. A cerut un ordin de protecție pentru a proteja martorii.

Trump a ieșit din sala de judecată și a intrat într-o altă cameră, ignorând din nou întrebările reporterilor care se aflau mai departe pe hol.
Un reporter a strigat: „Domnule președinte Trump, cum ați pledat?”. El a ignorat întrebarea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`