Trenurile austriece de noapte vor avea inclusiv dușuri / Austria pune în circulație primele trenuri Nightjet de ultimă generație (VIDEO)

Trenurile austriece de noapte vor avea inclusiv dușuri / Austria pune în circulație primele trenuri Nightjet de ultimă generație (VIDEO)

Compania feroviară austriacă OBB a prezentat sâmbătă cea mai recentă generație de trenuri de noapte din Europa. Noua generație Nightjet face călătoria peste noapte și mai plăcută, cu un design modern, mai multă intimitate și mai mult confort. Cu o viteză de până la 230 km/h, noile trenuri circulă spre mai multe orașe europene într-un mod ecologic.

Aceste noi trenuri de noapte au fost prezentate la Viena cu ocazia comemorării a 100 de ani de existență a companiei austriece. Ele vor fi însă puse în circulație abia în luna decembrie.

Călătoria este și mai confortabilă în vagonul de dormit, deoarece toate compartimentele sunt dotate cu propriile facilități de toaletă și duș.

O zonă de relaxare confortabilă permite lucrul relaxat, citirea sau mâncatul în timpul călătoriei. Paturile încorporate în cabina de dormit și în noua cupetă cu 4 locuri vă sporesc confortul de dormit și vă asigură o sosire relaxată la destinație. Noile Mini Cabine pentru călătorii singuri oferă și mai multă intimitate.

Într-un spațiu compact, vei găsi tot ce ai nevoie pentru o călătorie de noapte netulburată. Noul cărucior multifuncțional oferă parcare pentru biciclete pentru toți pasionații pasionați de ciclism, precum și mai mult spațiu pentru bagaje și obiecte personale, cum ar fi echipamente de schi și snowboard.

Pentru pasagerii cu mobilitate restrânsă, un compartiment modern accesibil pentru cupetă, precum și un WC accesibil sunt disponibile în fiecare Nightjet nou – la aceștia se poate ajunge confortabil printr-o intrare cu podea joasă.

Deși pasagerii pot cumpăra bilete de tren în unele cazuri, Nightjet necesită rezervări pentru trenuri către Italia și Germania. De la cel mai puțin la cel mai scump, opțiunile includ scaune într-un compartiment obișnuit, cupețe tip pat supraetajat care pot găzdui până la șase persoane și cabine de dormit pentru unul, doi sau trei pasageri. Cu o rezervare de cabină de dormit, călătorii au acces la saloanele din gară ale ÖBB în zilele călătoriei. Toate cabinele de dormit includ o chiuvetă; cele deluxe au și toaletă și duș.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`