Trăsătura prințului Harry moștenită de la fratele lui. Detaliul observat de fanii ducelui de Sussex

Trăsătura prințului Harry moștenită de la fratele lui. Detaliul observat de fanii ducelui de Sussex
Sursa Foto: Hepta.ro/ Stephen Lock/ i-Images via ZUMA Press

Prințul Harry a participat, zilele trecute, la un eveniment din New York al organizației sale, iar fanii lui au observat un detaliu legat de aspectul ducelui de Sussex, care pare a fi o moștenire de la fratele său mai mare.

Prințul Harry a început să semene cu fratele lui

Prințul Harry a susținut un discurs legat de activitatea ONG-ului care are ca obiectiv găsirea soluțiilor sustenabile pentru industria turismului. Cei care au participat la eveniment au observat că soțul lui Meghan Markle are câteva probleme legate de podoaba capilară, la fel ca fratele său, William, scrie Cancan.

Părul prințului Harry a început să se rărească, dar aceasta a fost prima dată când acesta nu a mai încercat să ascundă aspectul legat de podoaba sa capilară. Părul său a devenit foarte rar și subțire, iar jurnaliștii americani vorbesc de faptul că ar fi timpul ca el să se radă în cap.

Și fratele său mai mare, William, are exact aceeași problemă cu rărirea părului, iar acest detaliu a devenit un subiect des dezbătut pe rețelele de socializare. Fanii lor se întreb de ce aceștia nu recurg la un implant de păr, având în vedere că au o situația financiară care le permite acest lucru.

Unii internauți le-au luat apărea celor doi frați: „Pentru că nu e nimic în neregulă cu un bărbat chel?”; Nu toată lumea este vanitoasă”, au fost unele dintre comentarii.

Dar, există și unele speculații care se referă la faptul că prințul Harry și-ar fi făcut un transplant de păr, un medic de la o clinică specializată în transportul de păr a constatat faptul că în 2022 părul acestuia era mai des și mai gros. Dar, medicul bănuiește că „Harry și-a lăsat părul să crească și a schimbat produsele pe care le folosea”.

Specialistul a mai adăugat că ducele de Sussex a folosit tratamente pentru îngroșarea firului de păr.

6 milioane de dolari lipsă din ONG-ul ducilor de Sussex

Legat de organizația caritabilă a prințului Harry și Meghan Markle, Archewell, aceasta a primit două granturi de peste 6 milioane de dolari, în ultimii doi ani, dar sumele lipsesc din cea mai recentă declarația fiscal de organizației. Urmează o perioadă dificilă pentru ONG, având în vedere că Internal Revenue Service (IRS) aașteaptă următoarea declarație fiscal pentru a explica ce s-a întâmplat cu sumele de bani dispărite care au fost donate companiei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:10 - Gest neașteptat: Un bărbat din Iași a incendiat casa părinților săi. Ce a urmat imediat după
19:07 - Furtuna care n-a mai fost. Miruță (USR): Guvernanții au ridicat nivelul de panică, sperând că nu se va întâmpla mare lucru și vor spune că nu s-a întâmplat că au intervenit ei. Dar i-a încurcat situația, că n-a prea fost deloc (VIDEO)
18:57 - Un director de la CFR Constanța a fost arestat. Ce acuzații i se aduc
18:50 - Documentul care poate fi anulat de Casa de Pensii. Iată cum poți să pierzi bani la pensie, fără să îți dai seama. Ce venituri sunt luate în calcul (FOTO)
18:37 - Primăria Sectorului 4: Noi expertize încadrează anumite zone ale Planșeului Unirii în categoria „pericol public”. În lipsa unor lucrări de urgență, acestea ar putea cădea și produce pierderi de vieți omenești
18:35 - O companie aeriană va oferi Wi-Fi gratuit în timpul zborurilor. A încheiat un acord cu Starlink
18:08 - Propritățile mai puțin cunoscute ale vinetelor. Care sunt bolile care pot fi prevenite prin consumul de vinete
18:01 - Trucurile care te ajută să ai facturi mai mici la gaze. Iată ce trebuie să faci pentru a avea un consum mai mic la căldură (VIDEO)
17:59 - O femeie tot sună la 112 să își reclame soțul cu care se află în divorț, dar polițiștii constată că faptele nu sunt reale
17:58 - Boloş anunță „un nou transfer important de fonduri”: Credite bugetare de 10,6 miliarde de lei, procesate pentru plata pensiilor majorate