Tragedie în Italia. Un român de 34 de ani a murit după ce s-a izbit violent de un parapete. Bărbatul avea doi copii

Tragedie în Italia. Un român de 34 de ani a murit după ce s-a izbit violent de un parapete. Bărbatul avea doi copii
Sursa foto: Captură video / YouTube

Un român în vârstă de 34 de ani a murit după ce s-a izbit violent cu tractorul în parapetele de protecție de pe marginea unui drum din Italia.

Potrivit primelor informații, Giulio B. era român și locuia cu familia lui în Sila de mai bine de 15 ani. Bărbatul era căsătorit și avea doi copii.

Român mort în Italia după ce s-a izbit violent cu tractorul de un parapete

O zi normală de muncă s-a transformat într-o adevărată tragedie pentru acest român. După ce a ieșit cu tractorul pe șoseaua care se intersectează cu drumul spre Moccone, bărbatul a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent cu utilajul agricol în parapete.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbatul în vârstă de 34 de ani. Doctorii urmau să îl transfere la spital cu un elicopter, însă acesta a decedat la scurt timp după impact.

„Nu pot să cred că Giulio nu mai este printre noi. Era un om bun, mereu dispus să ajute pe oricine avea nevoie. Era devotat familiei sale și nu se plângea niciodată de greutățile pe care le întâmpina”, a declarat un vecin, scrie Observator.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`