Tragedie fără margini! O influenceriță de 25 ani a murit într-un mod inexplicabil, după ce dispăruse de pe rețelele de socializare de ceva vreme (FOTO)

Tragedie fără margini! O influenceriță de 25 ani a murit într-un mod inexplicabil, după ce dispăruse de pe rețelele de socializare de ceva vreme (FOTO)
Sursa Foto: Instagram/ @jurochx

O faimoasă influenceriță din Brazilia și-a pierdut viața în mod misterios, după ce a dispărut o vreme de pe rețelele de socializare.

Juliana Rocha, tânăra în vârstă de 25 de ani, avea mii de fani în mediul online datorită tutorialelor ei de makeup, informează Daily Mail.

O cunoscut influenceriță a murit subit la 25 de ani

Familia acesteia a fost cea care a anunțat luni decesul influenței braziliene miilor de fani pe Instagram, fără a oferi detalii despre ce s-a întâmplat. Totodată, imediat după au apărut și nenumărate speculații legate de moartea subită a tinerei.

Juliana Rocha, care avea 187.000 de urmăritori pe Instagram și peste 250.000 pe TikTok, s-a oprit din a mai posta videoclipuri timp de două luni înainte de moartea sa.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Juliana Rocha (@jurochx)

„Cu profundă durere și tristețe, familia Julianei Rocha vă informează pe voi, publicul ei și pe cei care au iubit-o, că a murit”, a scris familia Julianei, în mesajul prin care a anunțat decesul acesteia.

Prietena influeceriței, Priscila Paulo, a vorbit și ea despre cele întâmplate și susține că este în stare de șoc: „Nu pot să cred că ai plecat, dar oriunde te-ai afla, ești într-un loc mai bun. Odihnește-te în pace, Ju”, a scris ea pe rețelele de socializare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`