Tragedie aviatică! Un avion cu 62 de pasageri la bord s-a prăbușit într-o zonă rezidențială din statul Sao Paulo din Brazilia (VIDEO)

Tragedie aviatică! Un avion cu 62 de pasageri la bord s-a prăbușit într-o zonă rezidențială din statul Sao Paulo din Brazilia (VIDEO)
Sursa foto: Captura video, Reteaua X / @theinformant_x

Un avion la bordul căruia se aflau 62 de persoane s-a prăbușit, vineri, într-o zonă rezidențială a unui oraș din statul Sao Paulo din Brazilia, conform presei locale, transmite agenția AP.

Compania aeriană VoePass a confirmat tragedia aviatică

Compania aeriană VoePass a confirmat într-un comunicat că un avion care se îndrepta spre aeroportul internațional Guarulhos din Sao Paulo s-a prăbușit cu 58 de pasageri și 4 membri ai echipajului la bord. În declarație nu se spunea ce a cauzat accidentul.

Pompierii din zonă au confirmat că avionul a căzut în orașul Vinhedo, dar nu se cunosc mai multe detalii.

Televiziunea GloboNews din Brazilia a prezentat imagini cu o zonă mare în flăcări și cu fum ieșind din fuselajul unui avion, conform G4Media.

De asemenea, tot GloboNews a prezentat alte imagini, unde se observă un avion care cobora vertical, în spirală.

Autoritatea aeroportuară braziliană Infraero nu a confirmat informațiile după solicitarea din partea The Associated Press. Totodată, nicio companie aeriană locală nu a raportat imediat că unul dintre avioanele sale ar fi dispărut.

La un eveniment din sudul Braziliei, președintele Luiz Inácio Lula da Silva a cerut mulțimii să se ridice și să păstreze un minut de reculegere.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`