Tragedia unui bărbat care și-a propus să bea cele 21 de cocktail-uri din meniul unui bar / A murit după al 12-lea pahar

Tragedia unui bărbat care și-a propus să bea cele 21 de cocktail-uri din meniul unui bar / A murit după al 12-lea pahar
Sursa foto. Shutterstock

La vârsta de 53 de ani, Timothy Southern a vrut să dea gata întregul meniu de cocktailuri, 21 de băuturi, la beach-bar-ul hotelulului Royal Decameron Club Caribbean din Saint Ann, Jamaica. După al 12-lea pahar al „maratonului”, bărbatul a cerut un „time-out”. A fost găsit fără suflare, în camera sa, scriu site-ul postului ITV.

A vrut să bea cele 21 de cocktail-uri din meniul unui bar, dar a murit după cel de-al 12-lea pahar

Southern a fost în vacanța fatală din Cariabe în luna mai, anul trecut. Britanicul consumase deja coniac și bere când s-a întâlnit cu două canadience care sărbătoreau ziua de naștere a uneia dintre ele, la barul de lângă piscină, scrie Libertatea.ro.

A acceptat provocarea lor nebunească: să bea toate cocktailurile enumerate în meniul de băuturi până la miezul nopții.

Nu este clar în ce ritm s-a ținut pariul, cert este doar că, după al 12-lea cocktail, Southern s-a dus în camera sa de la Royal Decameron Club Caribbean. Unde a fost găsit de sora sa fără suflare.

Familia bărbatului, proces împotriva administrației hotelului

Familia reproșează decesul personalului hotelului și unei asistente, motiv pentru care a declanșat o anchetă judiciară. Femeia ar fi fost „lipsită de experiență.

„Când a sosit, am întrebat-o dacă a fost chemată o ambulanță și ea a spus că nu”, spune ruda. „Am crezut că va prelua controlul. Dar nu a fost cazul, i-a făcut doar compresii toracice. Dacă ea ar fi știut ce face, el ar fi putut fi încă în viață. Serviciul și tratamentul pe care le-a primit au fost dezgustătoare”.

Un patolog din capitala Jamaicăi, Kingston, a determinat cauza morții drept o „gastroenterită acută datorată abuzul de alcool”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`