TIR-ul condus de un șofer român băut aproape că s-a răsturnat într-un sens giratoriu din Marea Britanie. A depășit de aproape patru ori limita de alcool la volan

TIR-ul condus de un șofer român băut aproape că s-a răsturnat într-un sens giratoriu din Marea Britanie. A depășit de aproape patru ori limita de alcool la volan

Momentul șocant în Marea Britanie. Un șofer român de TIR, care a condus beat și a depășit de aproape patru ori limita de alcool la volan, a fost surprins când aproape ca s-a răsturnat într-un sens giratoriu.

După ce a fost testat cu o alcoolemie de 131 de micrograme de alcool la 100 de mililitri de aer expirat, bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost arestat în apropiere de Aycliffe Village, informează dailymail.co.uk.

Un român beat aproape că s-a răsturnat cu TIR-ul într-un giratoriu

Poliția a fost alertată de alți șoferi, asta după ce românul a fost la un pas să facă mai multe accidente.

Bărbatul a recunoscut că a condus în stare de ebrietate la începutul acestei săptămâni, însă a scăpat de închisoare. Se pare că acesta a primit o pedeapsa de 12 săptămâni de închisoare cu suspendare pentru 12 luni.

Mai mult decât atât, i s-a interzis să conducă timp de trei ani și i s-a impus să plătească peste 200 de lire sterline pentru cheltuieli de judecată.

„Conducerea sub influența alcoolului este de neiertat, dar dacă se adaugă un vehicul greu de marfă, este aproape de necrezut”, a transmis un purtător de cuvânt al poliției din Durham.

„După cum se vede în imagini, TIR-ul lui era aproape de a se răsturna când a urcat de mai multe ori pe bordură. A avut 131 la testul de alcoolemie. Limita legala de alcoolemie la volan este de 35”, a mai precizat SC Howells, un agent de la poliția rutieră, care l-a prins din urmă pe român.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`