Tesla recheamă mii de Cybertruck-uri. Ce probleme au mașinile

Tesla recheamă mii de Cybertruck-uri. Ce probleme au mașinile
Sursa foto: unsplash

Tesla va rechema peste 27.000 de mașini Cybertruck care au probleme cu imaginile din camera retrovizoare, care apar cu întârziere și care pot afecta vizibilitatea șoferului.

Problema poate duce la accidente

Sistemul video al Cybertruck-urilor afectate poate crește riscul accidentelor din cauza vizibilității care poate scădea. Imaginea este posibil să nu apară în două secunde de la plasarea mașinii în marșarier, iar pe afișaj poate apărea un gol între șase și opt secunde. Problema a fost identificată la începul lunii septembrie, iar toate mașinile Cybertruck care se află în producție au fost reparate, informează G4media.

Rechemarea are în vizor cea mai mare parte a Cybertrucj-urilor din SUA. Tesla a început livrările de camionete Cybertruck în luna noiembrie 2023, după o târziere de doi ani din cauza problemelor de producție și a celor legate de alimentarea bateriei. Compania lui Elon Musk nu a dezvăluit date legate de producție sau livrarea Cybertruck-urilor.

Alte rechemări ale companiei

Elon Musk a lansat mașina inspirată de Blade Runner pentru a da o nouă nouă gamei mai îmbătrânite a companiei, din cauza scăderii cererii de vehicule electrice.

Tesla a mai rechemat o dată mașinile, în luna aprilie, după ce a apărut o problemă la pedala de accelerație care era slăbită, dar și în iunie, când autovehiculele au avut probleme la ștergătoarele de parbriz și la ornamentele exterioare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`