Teroriști Hamas, vânați în Israel. Polițiștii trag de pe motocicletă într-o mașină furată de islamiști (VIDEO)

Teroriști Hamas, vânați în Israel. Polițiștii trag de pe motocicletă într-o mașină furată de islamiști (VIDEO)

Un polițist israelian își scoate arma și își îndreaptă motocicleta mai aproape de un vehicul despre care se presupune că transporta agenți palestinieni. El trage în ei în timp ce colegii săi depășesc mașina. Scena care se desfășoară pe un drum gol care străbate ținuturi vaste nu este dintr-un film de acțiune de la Hollywood, ci din sudul Israelului, unde poliția vânează agenții Hamas în mijlocul unui război înfiorător.

Două persoane aflate în acea mașină au murit în schimbul de focuri din afara Netviot, un oraș de lângă Gaza, a declarat poliția israeliană.

Mașina se oprește și polițiștii trag mai multe cartușe. Bucăți sparte din geamul mașinii cad pe șosea.

„Ofițerii de poliție și de frontieră au neutralizat eroic doi teroriști înarmați în afara orașului Netivot sâmbătă. Vom continua să lucrăm pe linia frontului pentru a ne apăra civilii de teroare”, au spus polițiștii.

Israelul consideră „terorişti” militanții Hamas şi alte grupuri palestiniene, cu care au avut mai multe conflicte violente, cel mai recent fiind cel care care a început sâmbătă.

Forțele de apărare au lovit, de asemenea, ascunzătoarele Hamas peste granița Gaza. Atacul aerian a venit ca răspuns la tragerea de mii de rachete de către Hamas în Israel.

Hamas a amenințat că va executa ostatici civili pe care i-au răpit și i-au târât peste granița Gaza dacă Israelul își continuă atacurile aeriene. Israelul, totuși, și-a exprimat doar hotărârea de a-și intensifica atacurile, inclusiv o incursiune terestră în Gaza.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`