Tentativa de videoclip s-a transformat într-un dezastru cu flăcări / Cum a reușit un YouTuber celebru să își distrugă Ferrari-ul de 400.000 de dolari, în doar câteva minute

Tentativa de videoclip s-a transformat într-un dezastru cu flăcări / Cum a reușit un YouTuber celebru să își distrugă Ferrari-ul de 400.000 de dolari, în doar câteva minute

YouTuber-ul WhistlinDiesel, cunoscut și sub numele de Cody Detwiler, și-a văzut luxosul Ferrari F8 în valoare de 400.000 de dolari distrus în timpul unei încercări de a realiza un videoclip pe un câmp din Texas, relatează  scrie Mirror.

Ce s-a întâmplat în timpul filmărilor

Cu dorința de a surprinde senzaționalul pe ecran, Cody a luat decizia de a testa limitele bolidului pe un câmp de porumb uscat, într-o zi în care termometrele indicau 46 de grade Celsius. Cu mașina în mișcare și viteza crescând, resturile s-au adunat în anvelope, iar flăcările au cuprins rapid întregul vehicul.

Echipa care îl însoțea a încercat să stăpânească flăcările folosind apă, dar eforturile lor s-au dovedit ineficiente. Situația a luat o turnură dramatică când incendiul a ajuns și la duba echipei de filmare, provocând panică și haos în rândul acestora.

De la tragedie la popularitate

Nefericita experiență a fost imortalizată într-un clip pe care Cody l-a postat ulterior pe platforma YouTube. Videoclipul a devenit rapid viral, atrăgând atenția a milioane de privitori curioși să vadă dezastrul cu flăcări. În înregistrare, Cody iese din mașină în timp ce aceasta arde și strigă: „Foc, foc, foc”.

Cody a ales să adreseze speculațiile că întregul incident ar fi fost regizat. Într-o declarație, el a subliniat că momentul nu a fost o scenă pusă la punct, iar limbajul său corporal autentic poate atesta aceasta.

În ciuda distrugerii costisitorului său bolid, experiența lui Cody Detwiler a adunat milioane de vizualizări pe YouTube și a generat o discuție intensă pe rețelele de socializare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
00:14 - Un autobuz a evitat la limită impactul cu un bloc. 6 persoane au fost rănite în urma accidentului
23:45 - Patru oameni aflați într-o mașină Tesla au murit în Franța după ce vehiculul a ars ca o torță
23:44 - Un bărbat din Capitală a fost grav rănit în urma unui scandal. Totul a pornit de la un loc de parcare
23:13 - Șeful spionajului german avertizează: „Rusia va ataca NATO cel târziu până la sfârșitul acestui deceniu”
23:03 - Bijuterii și obiecte sacre, furate din biserici de către o călugăriță. Care este valoarea totală a bunurilor
22:52 - Nicușor Dan, despre scandalul privind planșeul de la Piața Unirii: „De doi ani Primaria Sectorului 4 spune că vrea să facă planșeul și nu e în stare să aibă un proiect să vină cu avizele”
22:28 - „Boala vampirului”, presupusa afecțiune de care suferea Vlad Țepeș. Dezvăluirile uluitoare ale unei tinere care se confruntă cu aceeași boală rară
22:05 - Emil Dumitru (PNL), după scandalul privind planșeul Unirii: Am ajuns într-o situație penibilă. Cred că trebuie să clarificăm foarte bine, pe viitor, în legislația națională, care sunt competențele Primăriei Generale și primăriilor de sector
21:57 - Nicolae Ciucă: „M-am opus Cortinei Roșii de Fier care amenință să cadă după decizia CCR, mă opun și gardurilor puse cu forța”
21:45 - Radu Miruță, despre scandalul lucrărilor la planșeul din Piața Unirii: „Niște instituții naționale nu pot să stabilească cadastrul pe suprafața cărei primării este” (VIDEO)