Taylor Swift este oficial una dintre celebritățile miliardare ale lumii! Ce avere are cântăreața americană

Taylor Swift este oficial una dintre celebritățile miliardare ale lumii! Ce avere are cântăreața americană
Sursa foto: Instagram - @taylorswift

Taylor Swfit, una dintre cele mai mari celebrități ale lumii, a devenit oficial miliardară! Întreaga sumă a cântăreței americane vine, în principal, din vânzările de albume și concerte, pentru că nu are alte afaceri care ar putea să îi aducă venituri financiare.

Turneul lui Taylor Swift i-a adus aproximativ 2,2 miliarde de dolari

Aprecierea susținătorilor cântăreței americane se reflectă în cifrele ultimului său turneu, care a avut loc în Statele Unite și Canada. În urma acestuia, Taylor Swift a avut încasări de până la 2,2 miliarde de dolari.

În vârstă de 33 de ani, celebra Taylor Swift se bucură de o avere de 1,1 miliarde de dolari.

Fanii cântăreței au fost încântați recent, după ce Taylor Swift a anunțat că va reînregistra primele șase albume de studio, pentru că are control deplin asupra drepturilor de autor, scrie Click.ro.

Taylor Swift, prima în clasamentul nominalizărilor la Billboard Music Awards 2023

Taylor Swift a primit cele mai multe nominalizări la Billboard Music Awards 2023, 20 la număr. Ea este urmată de SZA și Morgan Wallen, care au primit câte 17 nominalizări.

Printre celelalte celebrități nominalizate la premiile Billboard de anul acesta se numără și The Weeknd, cu 16 nominalizări, Drake, cu 14 nominalizări și Zach Bryan, cu 14 nominalizări.

În cadrul galei Billboard Music Awards 2023, care va avea loc pe 19 noiembrie, trofeele vor fi oferite pe baza unor factori cantitativi „determinați de indicatorii de performanță de la sfârșitul anului în topurile Billboard”.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Taylor Swift (@taylorswift)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`