Taylor Swift a doborât recordul lui Elvis Presley pentru cele mai multe săptămâni petrecute de un artist solo pe locul 1 în topul albumelor

Taylor Swift a doborât recordul lui Elvis Presley pentru cele mai multe săptămâni petrecute de un artist solo pe locul 1 în topul albumelor
Sursa foto: Instagram - @taylorswift

Taylor Swift a reușit să doboare recordul lui Elvis Presley pentru cele mai multe săptămâni pe locul 1 în topul albumelor.

Vedeta a stabilit un nou record de 68 de săptămâni în total, pentru că „1989 Taylor’s Version” este pentru a 5-a oară pe primul loc în clasament, în ultima săptămână completă de monitorizare din 2023, scrie Variety.

Taylor Swift, în fruntea clasamentului timp de 68 de săptămâni

Chiar dacă Taylor Swift a bătut recordul pentru o singură persoană, recordul în rândul tuturor artiștilor este deținut în continuare de Beatles, ale căror albume au petrecut 132 de săptămâni în fruntea clasamentului Billboard 200.

Acum, Elvis Presley este pe locul al doilea în rândul artiștilor solo cu 67 de săptămâni în fruntea clasamentului și pe locul al treilea în rândul tuturor artiștilor.

În săptămâna care s-a încheiat la 28 decembrie, „1989 Taylor’s Version” a înregistrat 98.000 de unități echivalente cu un album.

Din numărul total de 98.000 de unități pentru săptămâna respectivă, 61.000 au fost vânzări de albume complete, stimulate de un val de achiziții de cadouri de Crăciun în ultimul moment.

Top 10 albume în clasamentul Billboard 200

În completarea topului 10 al clasamentului albumelor, dincolo de Taylor Swift au fost:

  • Pe locul 2 a urcat albumul de Crăciun din 2011 al lui Michael Buble;
  • Pe locul 3 se află „Pink Friday” al lui Nicki Minaj;
  • Pe locul 4 este albumul de sezon al lui Nat King Cole;
  • Pe locul 5 se menține superproducția din 2023 a lui Morgan Wallen, „One Thine at a Time”;
  • Pe locul 6 se menține Drake, cu „For All the Dogs”;
  • Pe locul 7 este „A Christmas Gift for You Form Phil Spector”;
  • Pe locul 8 se află albumul de Crăciun al lui Mariah Carey;
  • Pe locul 9 este lansarea din 2022 a lui Taylor Swift, „Midnights”;
  • Pe locul 10 este „Greatest Christmas Hits” al lui Pentatonix.
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)