Tânărul care a tras asupra lui Trump ar fi avut în mașină dispozitive explozive

Tânărul care a tras asupra lui Trump ar fi avut în mașină dispozitive explozive
Sursa foto: Shutterstock

Dispozitive explozive au fost găsite în interiorul mașinii bărbatului înarmat care a încercat să-l asasineze pe fostul președinte Donald Trump în timpul mitingului său de sâmbătă din Pennsylvania, potrivit unui raport.

Noi detalii despre tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump

Mașina, condusă de Thomas Matthew Crooks, în vârstă de 20 de ani, a fost găsită nu departe de mitingul lui Trump din Butler, Pennsylvania, au declarat pentru The Wall Street Journal surse apropiate anchetei asupra împușcăturii, potrivit nypost.

Dispozitive explozive au fost găsite în mașina lui Thomas Matthew Crooks după încercarea acestuia de a-l asasina pe fostul președinte Donald Trump.

Autoritățile l-au ucis pe Crooks sâmbătă după ce acesta a tras asupra fostului președinte.

Poliția a primit mai multe rapoarte despre pachete suspecte în jurul zonei în care se afla trăgătorul, ceea ce i-a determinat să trimită tehnicieni în zonă, au declarat autoritățile.

Un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost identificat drept un presupus asasin care l-a vizat pe Trump în timpul mitingului.

Thomas Matthew Crooks a tras mai multe cartușe de pe un acoperiș din apropiere înainte ca un lunetist al Serviciului Secret să tragă asupra sa, ucigându-l în cele din urmă.

La fața locului a fost găsită o pușcă în stil AR. Arma de foc a fost cumpărată de tatăl bărbatului înarmat.

Trump a fost tratat la un spital din Pennsylvania pentru răni la ureche înainte de a fi văzut plecând din avionul său privat, Trump Force One, pe Aeroportul Internațional Newark Liberty, imediat după miezul nopții.

Un participant la miting a fost ucis în atac, în timp ce alți doi au fost grav răniți, au spus oficialii.

Duminică devreme, vecinul lui Crooks a declarat pentru The Post că o echipă de tehnicieni le-a spus că au avut un raport privind explozibili în casă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`