Tăcere totală în tabăra lui Joe Biden, după acuzațiile lansate de un fost asociat de afaceri al lui Hunter Biden

Tăcere totală în tabăra lui Joe Biden, după acuzațiile lansate de un fost asociat de afaceri al lui Hunter Biden
foto: Hepta.ro / Zuma Press / Nbc News

Joe Biden, candidatul democraților la președinția SUA, și echipa sa de campanie nu au făcut niciun comentariu după ce fostul asociat de afaceri al lui Hunter Biden a dezvăluit public că l-a întâlnit de două ori în trecut pe fostul vicepreședinte american – în ciuda declarațiilor anterioare făcute de Biden, care susține că nu a avut niciun fel de implicare sau discuții legate de afacerile familiei sale peste hotare.

Acel asociat, pe numele său Tony Bobulinski, a oferit un interviu pentru Fox News, marți, și a detaliat presupusele sale întâlniri cu fostul vicepreședinte al SUA – una dintre ele ar fi avut loc în 2 mai 2017, potrivit unor mesaje dezvăluite în premieră de Fox News săptămâna trecută.

Acele mesaje au indicat că întâlnirea a avut într-adevăr loc. Tony Bobulinski a pretins, marți, că Hunter Biden și Jim Biden, fratele fostului vicepreședinte, sunt cei care au insistat pentru ca întâlnirea să aibă loc. El susține că aceștia i-au prezentat „forța familiei Biden” pentru a-l convinge.

Tăcere totală în tabăra lui Joe Biden, după acuzațiile lansate de Tony Bobulinski, fost asociat de afaceri al lui Hunter Biden

Echipa de campanie a lui Joe Biden a refuzat să comenteze cu privire la întâlnirea pe care Joe Biden ar fi avut-o cu Tony Bobulinski. Biden însuși a evitat să răspundă direct afirmațiilor făcute de fostul asociat de afaceri al lui Hunter.

În anul 2019, Joe Biden le spunea reporterilor: „Nu am discutat niciodată cu fiul meu sau cu fratele meu, sau cu oricine altcineva nimic care să aibă legătură cu afacerile lor. Punct”.

Cu toate acestea, în interviul de marți, Tony Bobulinski, a descris în detaliu cum Joe Biden ar fi ajuns la o conferință Milken, ce s-a desfășurat în parte la Hotelul Beverly Hilton, și cum a fost prezentat fostului vicepreședinte de către Jim și Hunter Biden.

Totodată, Tony Bobulinski a catalogat intenția lui Joe Biden de a nega în timpul dezbaterii prezidențiale că ar fi cunoscut detalii despre afacerile de peste hotare ale fiului său drept o „minciună flagrantă”.

„Nu am cerut să mă întâlnesc cu Joe” Biden, a spus el. „Ei au cerut să mă întâlnesc cu Joe (Biden). Își punea în joc întreaga lor moștenire de familie. Știau exact ce fac”, a mai adăugat acesta.

„De ce la 10:38 noaptea, în 2 mai, și-ar rupe Joe Biden din timpul său pentru a petrece timp cu mine, în spatele unei coloane astfel încât oamenii să nu ne vadă, pentru a avea o discuție cu familia sa și cu familia mea, și afaceri la un nivel foarte înalt?”, s-a întrebat Bobulinski.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie