Suzanne Somers a murit cu o zi înainte să împlinească 77 de ani. Actrița avea cancer la sân de peste 23 de ani

Suzanne Somers a murit cu o zi înainte să împlinească 77 de ani. Actrița avea cancer la sân de peste 23 de ani
Foto: Hepta.ro / Alpha Press / ©Alpha Press

Suzanne Somers, actriță cunoscută mai ales pentru rolurile interpretate în „Three`s Company” și „She`s the Sheriff”, a murit cu o zi înainte să împlinească vârsta de 76 de ani, potrivit USA Today.

A murit actrița Suzanne Somers

Anunțul a fost făcut de familia artistei, care a precizat că Suzanne „a supraviețuit unei forme agresive” de cancer la sân peste 23 de ani”.

„S-a stins din viață la ea acasă în primele ore ale dimineții” de duminică, a mai spus familia actriței.

„Suzanne a fost înconjurată de soțul ei iubit, Alan, de fiul ei, Bruce, și de familia apropiată. Familia ei se adunase să îi aniverseze a 77-a zi de naștere pe 16 octombrie. În schimb, îi va celebra extraordinara viață și le va mulțumi milioanelor de fani care au iubit-o mult”, se mai arată în același comunicat.

Suzanne Somers ar fi împlinit 77 de ani chiar luni.

În iulie, ea a fost informată că i-a recidivat cancerul.

„Am trăit cu cancer de când aveam 20 de ani. Și de fiecare dată când apare, continui să mă lupt să îl resping. Fac tot posibilul să nu las această boală perfidă să mă controleze. Ca orice pacient oncologic, când auzi acel temut `s-a întors`, ai un gol în stomac. Apoi îmi pun echipamentul de luptă și pornesc la război. E un câmp de luptă familiar pentru mine și sunt foarte puternică”, declara Suzanne la acel moment.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`