Surpriză pentru o tânără de 18 ani! A aflat că este însărcinată cu puțin timp înainte să nască

Surpriză pentru o tânără de 18 ani!  A aflat că este însărcinată cu puțin timp înainte să nască
Foto: captura video.

O tânără de 18 ani din Carolina de Sud a născut o fetiță și a uimit lumea după ce a dezvăluit că nu știa că era însărcinată până cu puțin timp înainte de naștere. Bri Blanton a fost dusă la spital de mama ei, după ce a avut dureri, iar medicii au constatat că i se rupsese apa și a declanșat travaliul. Deși nu a avut simptome evidente de sarcină, tânăra a continuat să ducă un stil de viață activ, inclusiv să meargă cu bicicleta, să pescuiască și să vâneze.

Tânăra nu și-a dat seama că e însărcinată

După ce a născut o fetița, pe care a numit-o Oakleigh, Bri a mărturisit că a fost complet șocată când medicii i-au spus că este însărcinată și că va naște. Familia a fost uimită și prietenii lui Bri au fost surprinși să afle că ea a devenit mamă. Mama lui Bri a descris întreaga experiență ca fiind ca și cum s-ar fi dus la somn și s-ar fi trezit însărcinată, dar este bucuroasă că Bri este acum o mamă iubitoare și că au o nepoată adorabilă în viața lor.

Bri a născut o fetiță și i-a dat numele Oakleigh. În ciuda faptului că a fost însărcinată, Bri susține că nu a avut nicio manifestare fizică, cum ar fi grețuri sau poftă de mâncare, și nu a prezentat burtă proeminentă tipică sarcinii.

”Am fost complet șocată atunci când medicii mi-au spus că sunt însărcinată și că urmează să nasc. I-am spus mamei că nu este posibil așa ceva”, a mărturisit tânăra pentru Daily Mail.

S-ar fi dus la somn și s-ar fi trezit însărcinată

”Mi-au dat copilul în brațe imediat după ce s-a născut, mama spunea că o privesc ca o căprioară. Am avut nevoie de vreo patru ore ca să mă liniștesc. Când le-am spus prietenilor că am un copil, ei erau ceva de genul: ”dar săptămâna trecută nu erai însărcinată”. Nu le venea să creadă”, a mai spus tânăra.

De cealaltă parte, Jennifer, mama lui Bri, susține că toată această ”aventură” s-a petrecut ca și cum s-ar fi dus la somn și s-ar fi trezit însărcinată.

”Purta costum de baie, nu a avut deloc burtă. Habar n-am avut. Dar Oakleigh este o binecuvântare. Să mă uit la Bri fiind mamă este ceva extrem de frumos”, a declarat mama ei, potrivit sursei citate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`