Supărat pentru că așteaptă de peste doi ani tratamentul potrivit, un bărbat a intrat cu mașina într-un spital, în Portugalia / Ce părere are despre medici

Supărat pentru că așteaptă de peste doi ani tratamentul potrivit, un bărbat a intrat cu mașina într-un spital, în Portugalia / Ce părere are despre medici
Sursa foto: Twitter - @LucasDClaro

Sătul să aștepte de mai bine de doi ani un tratament, un bărbat din Portugalia s-a izbit cu mașina în fațada unui spital, reușind să ajungă în interiorul acestuia. În urma episodului plin de disperare, nicio persoană nu a fost rănită, iar bărbatul a fost arestat la fața locului de autorități.

Bărbatul s-a izbit cu mașina în clădirea spitalului

Sătul să mai aștepte după un tratament, Hugo Lopes a lipit pe geamul șoferului două pagini de documente care prezintă starea lui de sănătate. Angajații unității medicale au rămas șocați în momentul în care bărbatul s-a izbit cu mașina de clădire.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma episodului plin de disperare de la Spitalul de Cascais, din Portugalia, potrivit Mirror.

„Aș dori să știu de ce mă discriminează sistematic la acest spital. De doi ani și jumătate cer ajutor. Este un efort titanic, agravat acum patru luni de o hernie. Am sărit de la consultație la consultație, de la medicul de familie la Spitalul Cascais”, a spus bărbatul.

Hugo Lopes a adăugat că nu a reușit să își facă nevoile normal, după o operație de hemoroizi din noiembrie 2020. În urma unei vizite la spitalul public, bărbatului i-a fost prescrisă de către un medic clorura de sodiu.

Medicii i-au recomandat să folosească clorură de sodiu

„Am fost internat la ora 8 dimineața și temperatura mea era de doar 34,5. Când m-au îngrijit și mi-au prescris clorură de sodiu, am intrat în panică și am plecat imediat. Încrederea mea în medici este 0. Am avut opt examinări în privat și îmi spun că nu am probleme fizice. Dar simt că mor. Nu mai vreau să trăiesc cu această suferință”, a mai spus Hugo Lopes, potrivit sursei citate.

Bărbatul a fost arestat la spital, vehiculul său fiind scos de autorități. El încă așteaptă un tratament.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`