Suma exorbitantă cu care se vine un penthouse cu camere „criogenice” și „paturi din paie”, în Dubai

Suma exorbitantă cu care se vine un penthouse cu camere „criogenice” și „paturi din paie”, în Dubai
Sursa foto: Facebook - Raffles Palm Residences

Un penthouse de trei etaje din Dubai, cu camere „criogenice” și de „relaxare cu fân”, a fost scos la vânzare pentru 163 de milioane de dolari americani, scrie The Guardian.

Imobilul situat pe Palm Jumeirah, grupul de insule artificiale din emirat, este considerat ca fiind „cel mai mare penthouse din Dubai”, având o suprafață totală de 77.707 metri pătrați.

Penthouse de 77.707 metri pătrați, în Dubai

Locuința ocupă ultimele trei etaje ale Raffles The Palm Dubai Residences, care este un complex de apartamente și servicii, promovat ca fiind „un loc atât de îndepărtat de cotidian încât în fiecare zi ai impresia că trăiești într-un vis”.

Apartamentul are opt dormitoare, o „extravagantă masă de luat cina pentru 20 de persoane” și un bar „construit cu bun gust”.

Cei care vor cumpăra acest penthouse se vor putea bucura de „o sală de gimnastică de top, un spa și o zonă de wellness care include o cameră criogenică, o cameră de relaxare cu fân (de fapt, o cameră cu paturi pline de fân, ca niște iesle din grajdurile cailor), o piscină în aer liber, un bar și o zonă de grătar, minigolf în cadrul unei grădini de meditație, o sală de cinema în interior/exterior, un teren de baschet, 10 locuri de parcare, un salon de trabucuri și un bar care oferă o priveliște de 360 de grade asupra Golfului Arabiei și a orizontului”.

„Super-penthouse-ul nostru este o întruchipare a grandorii arhitecturale și a exclusivității. Credem cu tărie că vânzarea acestei reședințe somptuoase ar marca o altă piatră de hotar semnificativă în istoria pieței imobiliare din Dubai și așteptăm cu nerăbdare să contribuim în continuare la creșterea sectorului”, a spus Seran Gheorghe, vicepreședinte al dezvoltatorului Emerald Palace Group.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`