SUA: Trei morți și opt răniți într-un restaurant unde un bărbat a deschis focul și apoi s-a sinucis

SUA: Trei morți și opt răniți într-un restaurant unde un bărbat a deschis focul și apoi s-a sinucis
Carnagiu în Statele Unite. Trei persoane au fost ucise, iar alte opt au fost rănite, după ce un bărbat a deschis focul asupra unor membri ai Gărzii naționale din Nevada, care se reuniseră într-un restaurant,...

Carnagiu în Statele Unite. Trei persoane au fost ucise, iar alte opt au fost rănite, după ce un bărbat a deschis focul asupra unor membri ai Gărzii naționale din Nevada, care se reuniseră într-un restaurant, potrivit CNN.

Polițiștii spun că agresorul s-a sinucis după ce a comis crimele în Carson City, capitala statului Nevada. Martorii au chemat servicile de urgență după ce au văzut un bărbat în parcarea unui restaurant, care trăgea focuri cu o armă automată.

Potrivit autorităților locale, între persoanele decedate se numără doi membri ai Gărzii naționale din acest stat și o femeie. Iar în rândul răniților, figurează alți trei membri ai Gărzii naționale.

Presupusul autor al atacului, un bărbat de 32 de ani din oraşul Carson City, nu avea cazier judiciar și nu a murit imediat după ce s-a împuşcat, susțin politiștii.

SUA: Un bărbat a deschis focul într-un restaurant și a ucis 3 persoane

Embed: " />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`