SUA au fost informate cu privire la un complot iranian care vizează asasinarea lui Donald Trump. Detalii cu privire la suspectul de 20 de ani

SUA au fost informate cu privire la un complot iranian care vizează asasinarea lui Donald Trump. Detalii cu privire la suspectul de 20 de ani
Foto: Hepta.ro / DPA Images / Jefferee Woo

O sursă umană a informat în ultimele săptămâni Statele Unite despre un complot iranian care viza asasinarea lui Donald Trump, a informat CNN, care a citat persoane informate asupra acestui subiect.

Până acum, nu există niciun incidiu că suspectul de 20 de ani în cazul tentativei de asasinat asupra lui Trump ar avea legătură cu complotul.

SUA, informate cu privire la un complot iranian care vizează asasinarea lui Trump

Un reporter CNN, care a citat un oficial al securității naționale a SUA, a postat pe X (fosta Twitter) că Secret Service și echipa de campanie a lui Trump au fost informate despre complot înainte de mitingul de sâmbătă.

Agenția „a adăugat recent resurse şi capacităţi de protecţie la detaliile privind securitatea fostului preşedinte”, a declarat purtătorul de cuvânt al Secret Service, Anthony Guglielmi.

Secret Service nu a răspuns imediat unei cereri de comentarii din partea Reuters, scrie Agerpres.

Thomas Matthew Crooks, atacatorul în vârstă de 20 de ani, a fost ucis de forțele de ordine. Tânărul era înarmat cu o pușcă semiautomată și ar fi tras de mai multe ori de pe acoperișul unei clădiri aflate la circ 150 de metri de Donald Trump.

Un spectator a fost ucis şi alţi doi răniţi grav în urma tentativei de asasinat

Urmăriți B1TV.ro și pe
`