Ștefan Popescu: Dezbaterea a fost catastrofală pentru Biden / Vizita în Franța a fost neobișnuit de lungă tocmai pentru a i se da timp să se odihnească, să își poată îndeplini toate angajamentele (VIDEO)

Ștefan Popescu: Dezbaterea a fost catastrofală pentru Biden / Vizita în Franța a fost neobișnuit de lungă tocmai pentru a i se da timp să se odihnească, să își poată îndeplini toate angajamentele (VIDEO)
Foto: Hepta - DPA Images / Bernd von Jutrczenka

Vizita lui Joe Biden în Franța a fost neobișnuit de lungă tocmai pentru a i se da timp președintelui american să se odihnească, să își poată îndeplini toate angajamentele prevăzute în protocol, a explicat analistul de politică externă Ștefan Popescu, sâmbătă, pe B1 TV, la „Check media” cu Răzvan Munteanu.

Ștefan Popescu, pe B1 TV: Dezbaterea a fost catastrofală pentru Biden

Întrebat care sunt concluziile după dezbaterea dintre Joe Biden și Donald Trump, Ștefan Popescu a spus: „Catastrofal pentru Biden. Pentru el era un test, pentru că asta era miza întâlnirii. El a refuzat în mai multe rânduri o dezbatere cu Trump și a acceptat-o în momentul în care în sondaje Trump începuse să se detașeze binișor de el, cel puțin în statele-cheie, și apăruseră tot mai presante aceste discuții cu privire la starea lui fizică, mai ales după vizita de stat din Franța, care a fost o vizită neobișnuit de lungă, cinci zile (…), cinci zile o vizită de stat este foarte mult, dar tocmai pentru a i se da timp lui Biden să se odihnească, să își poată îndeplini toate angajamentele prevăzute în protocolul unei asemenea vizite”.

„Președintele Biden, trebuie să spunem, este un om decent, un om care a avut o carieră absolut remarcabilă, un om care a avut o viață grea și este uzat, adică uzura sa se explică. Și-a pierdut prima soție într-un accident de mașină, un copil, al doilea copil, mai recent, dar din păcate nu a trecut acest test. Inclusiv imaginile care au apărut după, când a părăsit platoul CNN sprijinit de soție, nu cred că l-au ajutat, și apoi discuțiile și îngrijorările din tabăra democrată, care dau impresia de panică, de defetism, care accentuează și mai mult, aș spune, situația lui Biden în sondaje, inclusiv invitațiile să fie înlocuit, numele vehiculate, care sunt total himere”, a adăugat analistul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:54 - Rezultate loto, 15 septembrie. A fost câștigat marele premiu la Joker
23:09 - Ștefan Pălărie: Avem nevoie de un Președinte al poporului. Elena Lasconi nu este un om din sistem cum sunt ceilalți candidați / E singurul candidat care nu va desemna un premier PSD (VIDEO)
22:56 - Gabriel Zetea: Cele mai importante sunt alegerile parlamentare / Cel mai potrivit pentru Palatul Cotroceni este Marcel Ciolacu (VIDEO)
22:35 - A murit Valentin Samungi, fost campion mondial cu naționala României
22:25 - Alina Gorghiu: La nivel de performanță economică, în mandatul premierului Nicolae Ciucă s-a stat mult mai bine decât în cel al lui Marcel Ciolacu / Temele economice, esențiale pentru PNL (VIDEO)
21:59 - Alina Gorghiu: Nu e sănătos să lăsăm PSD să aibă toată puterea. Sănătos este să lăsăm un Președinte de dreapta, care știe ce înseamnă instituțiile europene, care are o carieră temeinică, un om foarte echilibrat (VIDEO)
21:34 - Raed Arafat: Am făcut o manevră de forțe mai ales către Vaslui și Iași. Toată lumea este în alertă / O evaluare realistă a pagubelor, doar după ce se retrage apa. Ar putea face parte dintr-o solicitare de finanțare din partea Comisiei Europene (VIDEO)
21:20 - Alina Gorghiu, despre inundații: Este un moment de solidaritate, un moment în care trebuie să ajutăm. După ce trece impactul crizei climatice, va trebui să vedem unde a fost problema de-a lungul timpului (VIDEO)
20:55 - Radu Țincu, după lansarea cărții „Învinge dependența”: Depedența nu vizează doar drogurile. Ea se poate instala și în raport cu un obicei (VIDEO)
20:34 - Mircea Geoană, mesaj de Ziua Democrației: „În România este încă suferindă. Trebuie să o îndreptăm”