Ambasada SUA de la Moscova, SPIONATĂ timp de 10 ani! O rusoaică angajată chiar de Secret Service avea acces la datele despre PREŞEDINTE

Ambasada SUA de la Moscova, SPIONATĂ timp de 10 ani! O rusoaică angajată chiar de Secret Service avea acces la datele despre PREŞEDINTE

O spioană a Rusiei a lucrat la ambasada SUA din Moscova mai mult de un deceniu!
Femeia a fost angajată de Secret Service și ar fi avut acces la informații confidențiale, inclusiv programul președintelui și al vicepreședintelui, anunţă ziare.com, citând The Guardian.

Ea a lucrat fără probleme ani de zile înainte de a începe să fie bănuită de ceva, lucru care s-a întâmplat în 2016, când s-a stabilit că femeia avea întâlniri regulate și neautorizate cu membrii ai FSB, serviciul secret al Rusiei.

RSO a lansat un semnal de alarmă în ianuarie 2017, dar cei de la Secret Service au lăsat-o să își desfășoare în continuare activitatea. Femeia a fost concediată vara trecută, cu puțin timp înainte de expulzarile personalului american cerute de Kremlin după ce Washingtonul a impus mai multe sancțiuni Rusiei.

„Secret Service a încercat să ascundă problema prin concedierea ei. Daunele au fost deja provocate, dar conducerea Secret Service nu a efectuat nicio investigație internă pentru a evalua pagubele și pentru a află dacă a recrutat și alți angajați pentru a află informații”, a declarat o sursă, adăugând că doar printr-o anchetă amănunțită se pot determina adevăratele pagube.

Întrebați despre femeie și concedierea sa, reprezentanții Secret Service au încercat să atenueze importanţa sa, precizând că nu au informații legate de acest incident.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`