Speranțe pentru victimele cenzurii pe facebook: Musk retrimite oferta de 44 miliarde dolari pentru a prelua Twitter

Speranțe pentru victimele cenzurii pe facebook: Musk retrimite oferta de 44 miliarde dolari pentru a prelua Twitter
Sursa Foto: Flickr.com

Fondatorul Tesla, Elon Musk, intenționează să meargă mai departe cu oferta sa pentru Twitter pe care ar vrea să îl cumpere la prețul de 44 miliarde de dolari, conform Reuters.

Și este de înțeles mai ales că acțiunile Twitter au urcat cu 12,7%, la 47,93 dolari, în timp ce acțiunile Tesla, cu 1%.

Bloomberg a confirmat informația: potrivit agenției, Musk ar fi făcut propunerea printr-o scrisoare adresată Twitter. Conform acesteia, sursele preferă să rămână confidențiale.

Oferta este trimisă înaintea instanței

Mailul miliardarului se pare că vine la Twiter înainte de o confruntare foarte așteptată în instanță, în Delaware, pe 17 octombrie unde rețeaua de socializare ar urma să ceară un ordin prin care acesta să fie obligat să încheie tranzacția la 54,20 dolari pe acțiune.

În aprilie, Musk a acceptat să cumpere Twitter pentru 44 miliarde dolari(54,20 dolari pe acțiune) dar, în decurs de câteva săptămâni, a reclamat că numărul de conturi spam era mai mare decât estimarea Twitter(mai puțin de 5% din utilizatori); spam-urile sunt conturi automatizate, iar utilizarea lor poate duce la supraestimarea numărului de utilizatori ai unui serviciu.

Musk, speranța conservatorilor cenzurați de facebook

Conform polemicilor din instanță, Musk plănuia să lupte împotriva spam-ului prin verificarea conturilor și să îndepărteze Twitter de la publicitate pentru a-l îndrepta către abonamente și servicii precum transferurile de bani.

în plan politic, preluarea Twitter de către miliardar ar însemna o speranță pentru numeroșii conservatori de pe toate continentele, în condițiile în care aceștia sunt victime ale unei cenzuri masive pe facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)