“Sper că ne-a pierit tuturor spiritul de ospitalitate". Judecătorul Cristian Dănileț, despre atentatele de la Bruxelles: "Înseamnă război"

“Sper că ne-a pierit tuturor spiritul de ospitalitate". Judecătorul Cristian Dănileț, despre atentatele de la Bruxelles: "Înseamnă război"

Judecătorul Cristian Danileț, membru în Consiliul Superior al Magistraturii, condamnă vehement atacurile teroriste care s-au produs marți dimineață la Bruxelles. El critică dur deschiderea reprezentanților Uniunii Europene față de lumea arabă, arătând că jihadiștii ISIS au pornit războiul împotriva lumii occidentale.

“Ceea ce se întâmplă azi la Bruxelles înseamnă război. Sper că ne-a pierit tuturor spiritul de ospitalitate și alte baliverne cu care suntem îndoctrinați doar ca să fim corecți politic. Când două culturi sunt total diferite, concilierea dintre ele e imposibilă. Orice contact masiv înseamnă ciocniri violente, soldate cu morți, răniți și distrugeri. Politica e una, realitatea-după cum se vede- e alta. Dumnezeu să îi ierte pe morții de azi. Și pe cei din Ankara și pe cei din Paris. Ca și pe cei care iau decizii pentru noi zilnic și….”, a scris Dănileț pe Facebook.

Judecătorul Cristian Dănileț, după atentatele de la Bruxelles: Sper că ne-a pierit tuturor spiritul de ospitalitate și alte baliverne”

Ceea ce se intampla azi la Bruxelles inseamna razboi. Sper ca ne-a pierit tuturor spiritul de ospitalitate si alte…

Posted by Cristi Danilet onTuesday, March 22, 2016

Urmăriți B1TV.ro și pe
`