Spectacol de striptease pentru mamele elevilor, la o școală primară din Marea Britanie

Spectacol de striptease pentru mamele elevilor, la o școală primară din Marea Britanie
Conducerea unei şcoli generale din Marea Britanie a avut o idee mai puţin obişnuită, pentru a strânge fondurile necesare instituţiei. Un spectacol de striptease masculin, pentru mamele elevilor. Însă nu toată...

Conducerea unei şcoli generale din Marea Britanie a avut o idee mai puţin obişnuită, pentru a strânge fondurile necesare instituţiei. Un spectacol de striptease masculin, pentru mamele elevilor. Însă nu toată lumea a apreciat iniţiativa, scrie Daily Mail.

Şcoala a organizat spectacolul de striptease cu scopul de a strânge fonduri pentru programele derulate de şcoală. Comitetul de părinţi a organizat evenimentul în seara de 3 februarie iar costurile s-au ridicat la aproximativ o mie de lire sterline. Conducerea şcolii susţine totuşi că asociaţia a avut susţinere în rândul unora dintre părinţi iar spectacolul pentru adulţi nu s-a desfăşurat în incinta şcolii. De pe urma vânzării celor o sută de bilete pentru eveniment şi a donaţiilor, s-au strâns puţin peste o mie cinci sute de lire.

O sută de mame au fost prezente la spectacolul de striptease oferit de către o trupă de profesionişti numită Dreamboys. Ba mai mult, în timpul reprezentaţiei, una dintre mămici a fost trasă pe scenă de către unul dintre bărbaţi.

Însă reacţiile părinţilor nu au fost chiar pozitive. O parte dintre mame au fost într-atât de scandalizate încât şi-au retras copii de la cursurile şcolii şi cer explicaţii directorului instituţiei. Părinţii au catalogat iniţiativa drept ruşinoasă şi total nepotrivită pentru o şcoală. Ele nu au dorit ca fiii lor să mai fie asociaţi cu noua imagine a instituţiei de învăţământ.

Pe de altă parte, bărbaţii care s-au dezbrăcat în scopuri caritabile spun că audienţa părea că se simte bine. Conducerea nu s-a arătat deranjată de atitudinea mamelor nemulţumite de iniţiativele celor care se presupune că se ocupă cu educaţia copiilor lor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`